#kikapcs – Mobil OFF, Élmény ON

2018. 15. 10., 11:45am
Példaértékű összefogás a valós környezetben megélt minőségi élményekért! Az együtt töltött idő, a tartalmas programok összehozzák az embereket

Példaértékű összefogás a valós környezetben megélt minőségi élményekért! Az együtt töltött idő, a tartalmas programok összehozzák az embereket, így könnyebben megbirkóznak a hétköznapi gondokkal is.

A #kikapcs Mobil OFF, Élmény ON mozgalom célja, hogy felhívja a figyelmet a minőségi időtöltés fontosságára,  a virtuális világ alternatívájaként a valós környezetben megélt élmények egészséges arányban tartására. A mozgalom abban szeretne segítséget nyújtani, hogy ötleteket, tanácsokat, tippeket adjon az igazán kikapcsoló családi és egyéni kalandokhoz. Ehhez a kezdeményezéshez számos nagynevű cég csatlakozott már, amelyek vezetői szintén fontosnak tartják, hogy egyesítve törekvéseiket és elkötelezettségüket valódi élményeket kínáljanak.

A #kikapcs programsorozat következő állomása: 2018. október 21-én az Aquaworld Budapest Élményfürdőben lesz, ahol összemérhetik tudásukat és ügyességüket a vállalkozó kedvű családok.

Ezen a napon megtelik élménnyel a vízibirodalom. Lesz számos ügyességi játék, vízben és szárazföldön egyaránt, például matrac rally, vízi kötélhúzás, dilis bowling, továbbá kreatív foglalkozások és számos meglepetés program. A legtöbb pontot elérő családok jutalmat kapnak!

Helyszín: Aquaworld Élményfürdő Budapest 1044, Íves út 16.

www.aquaworldresort.hu

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/2068845099815129/

Lelkes mozgalmárok, egy mindenki számára ismerős probléma és tenni akaró családbarát szolgáltatók. Ez lenne a mérleg nyelve, amely egyensúlyt teremt a kütyüvilág jelentette virtuális örömök és a valós térben és közösségben megélt maradandó élmények között? Példaértékű kezdeményezéssel indult útjára a #kikapcs – Mobil OFF, Élmény ON mozgalom, amely nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint azt, hogy összefogja hazánk legjobb családbarát tudományos-, szórakoztató-, sport- és turisztikai központjait, hogy közös fellépéssel mutassák meg: élményekből a valódi életben sincs hiány!

Az egyedülálló kezdeményezéshez számos olyan nagynevű cég csatlakozott már, mint az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő, a Miniversum Élményközpont, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vagy a Csodák Palotája, a Danubius Hotels által működtetett Bubbles Club, Bükfürdő Turisztikai Egyesülete és a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum, melyek vezetői fontosnak tartják, hogy felhívják a figyelmet a közösen és tartalmasan eltöltött idő fontosságára.