Töltsd a téli hónapokat New York-i stílusban!

2023. 13. 11., 11:00pm
A legújabb kapszula kollekciót ez a város inspirálta és az Empire State nevet kapta

 

A kifinomultság találkozik a kényelemmel és egyaránt összpontosít a munkahelyi és az esti stílusokra. Az elegáns színpaletta találkozik a komforttal, a változatos textúrák és a szabásminták pedig a legújabb trendekre épülnek.

A tervezők célja, hogy az egymással kombinálható darabok tökéletesek legyenek a rohanó városi emberek számára: könnyed, mégis stílusos megjelenés, úgy, hogy ne kelljen túl gondolni az öltözködést.

Klasszikus, férfi szabásvonalakra épülnek a modellek: több kulcsfontosságú darabot használtak alapként.

Nőiességét az on trend ezüstös-szürkés ragyogás adja: metál fényű szálakkal átszőtt darabok, finoman fénylő farmerek és ezüst fényű flitterekkel díszített ruhák – ezeket nem csak különleges alkalmakkor lehet viselni.

Az alapszínekben a fekete és a szürke domináns, kék farmerrel kombinálva. A mintázatok klasszikusak és decensek: a csíkos, halszálkamintás darabokat a formális viselet inspirálta, az összhatás mégsem unalmas, a modern szabásnak köszönhetően.

A hangsúlyos, nagyméretű, széles vállú blézerek és az alkalmibb kabátoknak köszönhetően, bátran próbálgathatjuk a különböző layering technikákat.

Az egyhangúságot, az alkalmibb darabok törik meg, mint például a flitteres fekete top, amit egy fekete pulóver felett is lehet viselni, motoros csizmával kombinálva.

A kiegészítők között hosszú kötött bojtos sálakat, lekerekített aljú kézitáskákat és magas sarkú vagy krokodil mintázatú csizmákat találunk. Tökéletesen illenek a ‘day to night’ trendbe, hisz praktikusak és dekoratívak is egyben.

New Yorkban készültek a különleges fotók Pola Rebeś (@simplybypola) állt modellt, Milosz Rebes (@rbs_photo) készítette a fotókat.

 

Az On the Go férfi kollekciót az örök mozgó férfiaknak készítették, azoknak, akik szeretik a változatos, mégis praktikus megoldásokat.

A sport, a streetwear és az elegancia találkozása ez a kollekció, amiben pulcsik, garbók, pólók, kardigánok, dzsekik és téli kabátok széles választékával találkozunk.

Természetesen nem hiányozhat, az idei nagy kedvenc, a nagy zsebekkel rendelkező kargó nadrág.

De a klasszikusabb stílus kedvelőinek is készültek a tervezők chino nadrágokkal és egyenesszárú farmerral.

A részletek számítanak: a háromdimenziós minta a kardigánon, a karakterisztikus melange kötött pulcsi és a sherpa elemek (dzsekik bélése).

Színeiben is a városi atmoszférát mutatja be: bézsek, barnák, szürkék, fekete és fehér találkozik a farmer kékjével és a zöld palack színnel. Ennek a visszafogott palettának köszönhetően, szinte bármilyen összeállításban viselhetőek a darabok.

A téli kollekcióhoz nélkülözhetetlen kiegészítők is járnak: rusztikus fekete bakancsok, hátizsák, sok-sok zsebbel, trapéz, téglalap vagy vese alakú táskák, illetve kötött darabok, mint sálak és sapkák antracit színekben.

A férfi kampányt is városi környezetben fotózták, ami a helyi környezetet, Gdynia-t mutatja be: annak is egyedi és titokzatos építészetét.

A The Empire State és a On The Go kollekciók októbertől lesznek elérhetőek a Reserved webshopjában és a kiválasztott üzletekben.