Tagadhatatlanul nőies

2023. 19. 09., 1:00pm
A legújabb illat a szabadságot egy értékes, formás aranyfűzős nő alakjába zárta

 

 Gaultier Divine Eau de Parfum

A holnap Évái, napjaink Madonnái. Régi idők dívái és a kortárs királynők… 1976-tól a Jean Paul Gaultier szenvedélye, hogy öltöztesse és vetkőztesse a nőket, hogy ez által ünnepelhesse egyediségüket és sokszínűségüket.

Kik a Gaultier-nők? Minden nő az! Mindenki, aki saját szabályai szerint él és maga írja élete fejezeteit. Forradalmárok? Energikusak? Még annál is többek! Vakmerő nők, akik büszkén és szabadon vállalják önmagukat.

NŐ VAGYOK… MI LEHET ENNÉL FENSÉGESEBB?

30 évvel az Illatház első illatának megjelenése után itt egy igazi „Classique” – ahogyan a szakértők mondanák, amely a Jean Paul Gaultier kvintesszenciájára hagyatkozva született. Azaz, azon örökség köré épül, amely a nőiesség új megnyilvánulásait emeli piedesztálra: sokrétű, érzéki, szabados. Ezek jobban előtérbe kerülnek, mint valaha. Felháborítóan csajos. Vakmerően hízelgő. Tagadhatatlanul nőies.

„Légy önmagad! De, ne úgy!” - A társadalom a kezdetektől fogva próbálja a nők helyett eldönteni, hogyan viselkedjenek, hogyan legyenek nőiesek. Ennek ellenpólusaként a nőiesség minden kivetülését dicsőítve, átölelve a különbözőségekben rejlő gazdagságot, a Gaultier-istennők megszabadulnak a nemekre kivetett, meghatározott kliséktől és szabadon ünneplik nőiességüket.

Szexik, lázadók, emberiek, csodálatosak; ezek az élő, lélegző istennők kérdés nélkül ötvözik a nőiességet és az egyediséget egyetlen fűzőbe öltöztetve.

ELRAGADÓ, SÓS CSÓK…

Ellenállhatatlan tengeri virágos illat
Légy szabad és ellenállhatatlan ezzel a varázslatos tengeri virágillattal! Sugározz magabiztosságot! Ünnepeld az erődet! Legyen aurád is olyan vonzó, mint amilyen te magad is vagy!

Isteni vagy, mint minden Gaultier nő! Egyedülálló Gaultier liliom teszi káprázatossá az illatot, amelynek sós akkordjait az édes habcsók egészít ki. Mintha lágy tengeri szellő simogatná arcodat.

Addiktív és meghökkentő. Meglepő, függőséget okozó, elragadó: egyszerűen csodás.
Ez nem más, mint az utánozhatatlan, napfényes eau de parfum hatása, mikor a bőrrel érintkezik. Virágos, édeskés egy csipet sós tengerrel. Megalkotója Quentin Bisch. Vegán, állatkísérlet mentes, 90%-ban természetes eredetű összetevők felhasználásával készült, melyeket felelős forrásból szereznek be, így ez a csodás formula minden idők legjobbja lett.

EGY ARANY SZIMBÓLUM

Felszabadító aranyfűző
A Gaultier Divine illatüvege hódolat a nők előtt. Büszke és gátlástalan. Gaultier híres fűzője sokkal több, mint egy fehérnemű. Ez egy értékes ékszer, amely tiszteleg a női testek előtt és bemutatja azok sokszínűségét. Arannyal borítva…Elragadó.
Míg az alsóneműs megkülönböztetést igyekezett elrejteni a kifutón, Jean-Paul Gaultier fehérneműivel a popkultúra provokatív szimbólumává vált.

Vonzó, formabontó, még annál is formabontóbb… Minden nő, aki saját egyéniséggel és ambíciókkal rendelkezik – legyenek azok bármily nagyok is - hozzájuk passzol igazán a Gaultier Divine elképzelés.

Ezt a testet most is elkíséri a meghatározó fémdoboz, mely mostanra makulátlanná, sugárzóvá vált a tűző nap fényében.

Tündöklő csomagolás
Az illatüveg csomagolása egy makulátlan, elefántcsont színű fémdoboz aranyló napmotívumokkal díszítve. Gaultier kultikus konzervdoboza válik ennek a karizmatikus istenségnek az értékes csomagolásává, aki már azelőtt elkápráztat, hogy felfedné magát. Az arany jelképezi isteni auráját…

Az 50 és 100ml-es kiszerelés újra tölthető.

EGY ARC, AKI LÁNGRA LOBBANT

Az illat lenyűgöző képviselője: Yara Shahidi színésznő, modell és elhivatott aktivista. Szinte nem létezik olyan magazin, amely címlapján Yara ne szerepelt volna.

https://www.instagram.com/p/CwvSL5boKx3/

Az elképesztő portfóliója megtekinthető itt: https://we.tl/t-KdXFKACumD

Színésznő, modell, aktivista, a társadalmi igazságosság élharcosa, egy igazi feminista, aki 2016-ban egyike volt a Time Magazin Legbefolyásosabb tinédzsereinek. A Harvardon diplomázott, továbbá az Eighteen x 18 platform kitalálója, amely az amerikai fiatalokat ösztökéli arra, hogy vegyük ki részüket a szavazásokból. Ő nem más, mint az ezerarcú Yara Shahidi. A végsőkig elszánt személy, így a márka törekvéseinek tökéletes képviselője. Keményen kiáll a nők jogaiért és azért, hogy szépnek, egyedinek érezhessék magukat, valamint büszkén vállalják egyediségüket. Ugyan ki más lenne csodálatosabb választás erre a nagyívű megjelenésre?

Ragyogó és örökké izzó. Yara a Jean-Paul Gaultier High Couture vonalát képviselő fűzőben jelenik meg.

Az afrikai-amerikai-iráni istennőt további istennők társasága veszi körül: Lola Rodriquez, Thando Hopa, Tess McMillan, Janet Jumbo és Ana Elisa de Brito, mivel egy csillag nemcsak egyedül ragyog az égen. Ezek a nem mindennapi, tettre kész nők egyediségüket ünneplik és ugyanerre ösztönöznek minden nőt.

A FILM

Egy külön univerzum a mítikus nap szívében: ezek a múzsák a saját kezükbe veszik sorsukat, majd egy üvegbe zárva a tengerbe dobják, és rögtön elragadja őket a tengeri utazás sebessége. Viharjelzés jön Raphael Diogo-tól! A kapitány a Le Male Elixir fedélzetén. Egy filmes örökzöld elevenedik meg, de a kampány egy zenei kincset is felmutat: most először a Casta-diva c. remek, a Jean Paul Gaultier filmek állandó áriája a fenséges Maria Callas tolmácsolásában hallható, melyet a Massive Attack remixelt.

 A csodálatos kampányfilm:

https://www.youtube.com/watch?v=fDrCCj2UCaw

#JeanPaulGaultier                            @Jeanpaulgaultier

#IAMDIVINE

#GaultierDivine

Terméklink:

https://www.douglas.hu/p/jean-paul-gaultier-gaultier-divine-1123675

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.

Elérhető: 2023. szeptembertől

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, valamint webshopjaikban