Szívesen megismernéd belülről a ruhatervezés világát?

2023. 19. 11., 1:58pm
Ha igen, akkor neked szól Tóth Bori divattervező gyakornoki programja!

 

Gyakornoki programot indít Tóth Bori divattervező

Kivételes lehetőség azoknak, akik szeretnék belülről megismerni a ruhatervezés világát

A TOTHBORI márka ready-to-wear darabjai egyszerre képviselik a burjánzó pompát és a higgadt, modern letisztultságot – olyan ruhatárat biztosítanak, amelynek darabjai sokféle variációban képesek kapcsolódni egymáshoz és könnyed stílusosságot adnak bármilyen alkalomra.

A TOTHBORI márkanév egyet jelent az egymásra épülő kollekciókkal, a jól kombinálható, időtálló ruhákkal és kiegészítőkkel, melyek számos lehetőséget kínálva helyezik középpontba viselőjüket. Jól beazonosítható kézjegyek és kifinomult, saját tervezésű anyagok, amelyekben egyszerre van jelen a minőség és az egyediség luxusa. Tudatosság, amely segítséget ad egy olyan mindennapi ruhatár összeállításához, amiből mindig könnyű és jó érzés válogatni.

A TOTHBORI-darabok – akárcsak tervezőjük – sokarcúságukkal, átgondolt szabásvonalaikkal maximális figyelmet fordítanak viselőik adottságaira, folyamatos inspirációval támogatják az egyéniséget – stílust és fesztelen eleganciát biztosítanak a nők számára. 

TOTHBORI gyakornoki programja kivételes lehetőség, ha szeretnéd belülről megismerni a ruhatervezés világát. A programra így tudsz jelentkezni:

Küldd el a jelentkezésed a tothborikft@gmail.com e-mail címre december 10-e este 20 óráig. A leveledben az önéletrajzod mellé csatolj:

  • egy outfit mood board-ot, amit a tothbori-official.com oldalon található darabokból állítasz össze egy üzleti vacsorához
  • és egy videót, amiben pár percben összefoglalod, hogy miért ezeket a darabokat választottad, illetve elmeséled, hogy ki a kedvenc terveződ és mi a kedvenc szetted a mindennapokban!

 A gyakornoki programra kiválasztottakat emailben értesítik majd.

Használd ki a lehetőséget te is!