Rétegek és hullámok

2023. 26. 09., 10:07pm
Papírkollázs workshop

 

Időpontok:

  1. szeptember 29. péntek, 18-22-ig
  2. szeptember 30. szombat, 10-14-ig

Helyszín:

NATURALii Concept Store

Budapest, Báthory utca 15, 1054

A workshop 3,5 – 4 órás időtartama alatt betekintést nyerhetsz a kollázskészítés történetébe, megismerkedhetsz pár technikai fogással, majd elkészítheted saját kollázsodat.

Minden eszközt, alapanyagot, szerszámot ott kapsz a munkádhoz, de bátran hozhatsz saját fotót, személyes grafikát, amit szívesen beépítenél alkotásodba.

A kurzus célja, hogy megtapasztalhasd, mennyire pihentető és izgalmas a kollázskészítés világa.

A szeptemberi kurzus címe ’Rétegek és hullámok’ – most ezt a különleges vetületet szeretné megmutatni Szonja. A workshopon többféle alapra is fogtok dolgozni, akár több képet is lehet készíteni. Lesznek festett és tépett papírok, amelyekből különböző rétegeket, textúrákat lehet felépíteni.

Májusban már megrendezésre került két papírkollázs kurzus. Ha szeretnél ízelítőt, megnézheted: https://www.facebook.com/szonja.rozsa/posts/10231932129948376?ref=embed_post

milyen hangulatban zajlott az esemény, milyen inspiráló munkák készültek.

A kurzus részvételi díja: 30 000 Ft

A helyedet befizetéssel tudod biztosítani az alábbi számlaszámon:

11600006-00000000-99425935 (Rózsa Szonja Sarolta)

Ha további kérdésed van workshoppal kapcsolatban, bátran telefonálj:

+36 30 288 4224 vagy e-mailezz: rozsaszonja@gmail.com

Bemutatkozás:

Rózsa Szonja vagyok, a papír szerelmese. Több mint 20 éve foglalkozom magazinok tervezésével, és bízom benne, hogy sokáig velünk lesz még ez a műfaj. A papír finom illata, puha tapintása semmi mással nem helyettesíthető.

A kollázzsal, mint művészeti ággal hat éve ismerkedtem meg behatóbban, amikor részt vettem egy csodálatos venezuelai képzőművész, Amalia Pereira workshopján. Azóta valósággal beszippantott ez a világ és ezúttal téged is szeretnélek megismertetni a számomra legkedvesebb stílusokkal.

Az eseményre ismét az utánozhatatlan NATURALii Concept Storeban kerül sor. A belváros szívében található üzletnél kevés kellemesebb és exkluzívabb helyszínt lehet elképzelni: többek között marokkói kézműves termékeket, csodás lakberendezési tárgyakat, spanyol és angol lakástextíliákat, tapétákat és - nem utolsó sorban - a Farrow & Ball különleges festékeit árulják.

A résztvevők száma most is időpontonként maximum 10 fő, és kizárólag 15 év fölöttiek vehetnek részt rajta.

Még, ha úgy gondolod, hogy nincs is kézügyességed (biztosan van!),ne aggódj: a workshop semmilyen feszültséget, előzetes tudást nem igényel, de nem árt, ha türelmes vagy magaddal.

Jelentkezni itt tudsz: rozsaszonja@gmail.com

Remélem, hamarosan találkozunk, várlak szeretettel!