Mesebeli élmény Valentin-napra

2024. 08. 02., 3:14pm
Igazi palotában akár a csillagos eget is lehet nézni

 

Az élet mesebeli és romantikus pillanatait illik megünnepelni. Ilyen minden évben a Valentin-nap, amire tudatosan is készülhetünk, hiszen a hétköznapok rohanásában nem mindig jut minőségi idő egymásra. A Matild Palotában a romantika ünnepén idén minden hölgy igazi hercegnőnek érezheti magát. Azon túl, hogy egy igazi palotában tölthetik az estét lovagjukkal, a Michelin Guide által is ajánlott Spago by Wolfgang Puck Budapest egy lenyűgöző, 6 fogásos vacsoraélménnyel lepi meg a szerelmeseket. A The Duchess titokzatos luxusbárban pedig ínycsiklandó koktélok mellett lehet nézni majd a csillagos eget. 

A Spago Budapest egész évben várja a randevúzni vágyókat, azonban február 14-én minden a szerelmesek körül forog, amikor Szántó István executive séf és elkötelezett csapata mesteri alkotásai egy igazán különleges gasztronómiai élménnyel kecsegtetnek.

A fenséges 6 fogásos menüt úgy állították össze, hogy felkeltse a vendégekben rejlő szenvedélyt és az egymás iránti rajongást. Minden egyes fogás igazi kulináris műalkotás, amellyel méltó módon ünnepelhetik meg szerelmüket a látogatók, a gasztrokalandot pedig különleges pezsgőkkel és koktélokkal fokozhatják.

Az előételek között olyan extravagáns fogások találhatók, mint a sültpaprika-salsa ropogós tölcsérben, a homár carpaccio, a sült kacsamáj vagy a pácolt, pirított fürj buggyantott tojással. Főételként borjúszűz kerül a tányérokra ropogós brízzel, bresaolával, krémes feketegyökérrel és erdei gombákkal karöltve.

A desszert pedig csak fokozza az élvezeteket, hiszen fekete szeder szorbé és passiógyümölcs - joghurt desszert is a tányérokra kerül cassia fahéj granolával egy különleges “törékeny szívben”.

Koccints a szerelemre a csillagok fényénél

Az estét Budapest egyik legszebb kilátásával rendelkező rooftop bárjában tehetik teljessé a párok, ahol a pezsgőspoharakat a szerelem örökkévalóságára lehet a magasba emelni.

A The Duchess titkos italkönyvtára különlegességgel is készül erre az estére, hiszen a látogatók a kifejezetten erre az alkalomra készült Amore és Giostra koktélokat is választhatják, melyek az örökkévalóság esszenciáját hordozzák magukban.

Érdemes tehát a belváros felé venni az irányt február 14-én, hiszen minden adott egy tündérmeséhez és a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” csodálatos kalandhoz!

Részletes program és menü

https://spagobudapest.com/menu/a-romantika-unnepe

https://theduchessbudapest.com/hu/valentinnap