Márciusban vár a 14. Konyhakiállítás!

2024. 12. 02., 1:09pm
Szeress bele az új konyhádba!

 

A tavasz első hétvégéjén, március 1-3. között újra vár a Konyhakiállítás, az ország egyetlen konyhabútorokat és konyhagépeket bemutató nagykiállítása. Ha építkezel vagy felújítasz és új konyhádat tervezed, éppen úgy itt a helyed, mintha szenvedélyes gasztro-rajongóként kutatod a legújabb gépeket, eszközöket és fogásokat! 

A kiállítók legszebb bútoraikat, legokosabb gépeiket és legújabb konyhai eszközeiket hozzák el a Budapest Arénába. Egész napos színpadi programokkal gondoskodnak róla, hogy felejthetetlen élményekkel is gazdagodj a számtalan hasznos információ és újdonság mellett. Addig is tarts velük: olvasd el exkluzív interjúkat két hazai bútorgyártóval és forgalmazóval, tudj meg többet a Hisense premierről és arról, hogy mit is tudnak pontosan a konyhai okoseszközök!            

Hisense intelligens háztartási gépek először Magyarországon

Ősszel a Hisense a magyar piacon is elérhetővé tette intelligens háztartási gépeit, melyek az idei Konyhakiállításon mutatkoznak be majd a nagyközönség számára. Automata mosószer adagolás, önmagát diagnosztizáló, érintőképernyős hűtőszekrények – a megannyi hasznos és kényelmes fejlesztés egy célt szolgál: egyszerűbbé tenni a háztartási gépek kezelését, és a lehető legtöbb időt megtakarítani a felhasználóknak. Tudj meg többet!

Válassz hazait: ismerd meg a Bányai Bútorokat!

A Bányai Bútorok tevékenysége igen összetett: az egyedi konyha- és fürdőszobabútorok gyártása mellett vállalnak komplett kivitelezést, részt vesznek nagyberuházásokban és nyugat-európai presztízsmárkáknak is szállítanak kiemelkedő minőségű bútorokat. Idén ismét találkozhatsz velük a Konyhakiállításon, ennek örömére Bányai Balázzsal, a magyar tulajdonú vállalkozás egyik vezetőjével beszélgettek a több százéves családi örökségről, környezeti filozófiáról, felhasználóra optimalizált konyhai rendszerekről, bútoripari és fogyasztói trendekről, valamint a fogyó fakincsről. Tarts velünk!

A tömörfa étkezőbútorok melegséggel töltik meg az otthonod

A Konyhakiállításon te is ízelítőt kaphatsz a La Vintage Home egyedülálló palettájából, hiszen a szépen megterített étkezőasztalok és székek mellett egyedi tapétával is készülnek az eseményre. Az első kiállítói megjelenésük apropóján az egyik alapítóval, Becze Ágival beszélgettek a márkáról, a fa különleges szépségéről, trendekről és kedvencekről. Olvasd el az interjút itt!

Mit mindent tudnak a konyhai okoseszközök?

A cikkben vendégszerző, Szalai Dávid, a SELL Magazin szakértője ugrik fejest az okos konyhai eszközök izgalmas világába, olyan funkciókat sorra véve, melyekről korábban álmodni sem mertünk. Csatlakozz hozzánk, vizsgáljuk meg együtt ezek előnyeit, a kapcsolódás hatását a konyhai ökoszisztémákra, és tekintsünk ki az otthoni főzés jövőjének horizontjára!

Regisztrálj és nyerj konyhabútort!

Töltsd ki az alábbi linken található űrlapot, és nyerj 2,5 millió Forint értékű, saját igényeidre szabott konyhabútor az N’Kara jóvoltából!