Life is a Celebration

2023. 02. 11., 2:05pm
Az élet ünneplése több, mint egy ünnepélyes pillanat

 


Ez egy életfilozófia. A mindennapi élet megközelítése egy kis eleganciával és egyediséggel.
A Kazar nem csak egy márka, hanem olyan emberek közössége, akik osztoznak az élet és annak ünnepe iránti szenvedélyünkben.

A márka olyan luxustermékeket kínál, amelyek örömet, eleganciát és egyediséget adnak az ünnepélyes alkalmakkor és a mindennapi életben. A cél, hogy ügyfeleik magabiztosnak érezzék magukat, és hangsúlyozzák egyéniségüket.

2023-as őszi-téli trendek nőknek

A 2023-as őszi-téli új női kollekciója az eleganciának és az időtlen klasszikusoknak hódol, és friss modernitásával tökéletes a mindennapi viselethez.

Az új kollekcióban stílusos loaferek, Mary Jane, hegyes orrú cipők széles kínálatából válogathatunk. Nem hiányozhatnak a stílusos bokacsizmák, chelsea boots-ok, merész fazonú cipők és elegáns csizmák.

A márka tervezőinek célja, hogy a kollekció színeivel megnyugtassák a túlingerelt érzékszervek­et. A kollekciót a finom színárnyalatok dominálják – lágy, opálos pasztellszínek, mint például a Pink Rose és a Matcha Green.

Az alapszínpalettában a klasszikus fekete mellett megtalálhatóak a meleg

Plum Brown és Canolli Cream árnyalatai, amelyek arra ösztönöznek, hogy élvezzük az élet ízeit.

Ezeket a visszafogott színeket használva a Kazar tervezői egy eredeti, zebracsíkokra emlékez­tető mintát alkottak, amely a szőrmével díszített bőrmodelleket díszíti.

Az új termékkínálatból nem hiányozhatnak az egzotikus dombornyomott minták és stepellések, amelyek az idei szezon vitathatatlan trendjei.

A tervezők már bejelentették a Party Edit kapszula következő kiadását is a különleges alkalmak megünneplésére. A 2023-as őszi/téli kollekcióban megtaláljuk az intenzív Electric Purple színt is, láncok, tollak és strasszok zuhatagával.

„Szerintünk a nőknek nincs kora, ezért ügyelünk arra, hogy a kollekcióban mindenki találjon magának valamit, ami időtálló, így gyönyörű klasszikusokkal gazdagíthatja a gardróbját. A cipőink, táskáink és kiegészítőink többségének rugalmas a stílusa és több évszakra is alkalmasak, többek között a klasszikus színek széles választékának, felső fogantyús táskáknak és válltáskáknak köszönhetően.” - mondja Kamila Dudzic, a Kazar női kollekció kreatív tanácsadója.

2023-as őszi-téli trendek férfiaknak

Az új férfi kollekció megfelel a modern férfi igényeinek: minőségi, elegáns darabok és modern dizájn jellemzi. Akik megbecsülik a minőséget, az eleganciát, a modern dizájnt, és elvárják, hogy a stílus kiemelje önbizalmukat.

A legújabb kollekció ezeket az igényeket ötvözi az átgondolt formatervezéssel, a legjobb minőségű anyagok felhasználásával és az elegáns dizájnnal, mely tele van szabadsággal.

Az őszi-téli kollekció megalkotásakor a tervezők el akarják kísérni a férfiakat a céljaik felé vezető úton, megelégedettség érzését keltve.

Az új szezonra vonatkozó javaslatok tartalmazzák a szezon közepén megjelenő formális lehetőségek visszatérését, amelyek kulcsfontosságú kiegészítői az üzleti és hétköznapi stílusnak.

Azok a férfiak, akik a legújabb trendek alapján időtálló modelleket keresnek, szívesen választják a penny loafer stílust. Ebben a modellben a tömör talp továbbra is kulcsfontosságú elem, amely modern megjelenést kölcsönöz a cipőnek, a klasszikus anyagok és szabások pedig a sokoldalúság igényére adnak választ.

A stílusos Chelsea csizma minimalista esztétikával olyan stílus, amely funkcionalitásának, kényelmének és egyszerű stílusának köszönhetően illeszkedik az őszi kánonba.

A szezon a kollekcióinak alapelemei, mint a fűzős cipők és a minőségi bőrből készült, kifinomult és klasszikus vonalvezetésű bokacsizmák masszív talppal, jól markáns éllel tűnnek ki.

Nem hiányoznak az új, eredeti részletekkel gazdagított alpesi csizma opciók, amelyek alter­natívát jelentenek a még mindig divatos biker és combat bakancs dizájnnal szemben.

A férfi kollekció színpalettáján a 2023-as őszi/téli szezon újdonsága a barna intenzíven vörös árnyalata.

A klasszikus fekete mellett a tervezők egy elegáns és visszafogott színpalettát alkottak, amely sötétkék, zöld, barna és bézs árnyalatokat tartalmaz.