Konyhatrendek 2023

2023. 09. 01., 11:33pm
Márciusban újra megnyitja kapuit a Konyhakiállítás

 

Az idei konyhai trendek, gyönyörű és praktikus konyhai újdonságok és energiatakarékossági tanácsadás is várnak a márciusi Konyhakiállításon!

Szeress bele az új konyhádba!

Tavasszal újra megnyitja kapuit a Konyhakiállítás, az ország egyetlen tematikus konyhai nagykiállítása! Március 3-5. között a legújabb konyhabútorokkal, kis- és nagygépekkel, eszközökkel, ingyenes tanácsadással és izgalmas programokkal, főzőbemutatókkal várunk a Budapest Arénában. Addig is segítünk a tervezésben: összegyűjtöttük 2023 meghatározó konyhatrendjeit, utat mutatunk a mindannyiunkat foglalkoztató energiatakarékosság terén, sőt, meseszép és praktikus újdonságokat hozunk egy piacvezető konyhabútor márkától, valamint az ajtók, fogantyúk és kilincsek világából is.

Konyhai trendhatározó 2023

Milyen megoldásokkal varázsolhatsz egy helyiségből nagybetűs konyhát magadnak? Melyek a legnépszerűbb designtrendek 2023-ban, amik nem csupán a szemnek, de a léleknek is kedvesek? Milyen anyagok, színek és kombinációk uralják napjaink stílusos konyháit? Legújabb cikkünkben 14 inspiráló irányt mutatunk be, amelyekkel igazán egyedivé és aktuálissá teheted konyhádat. Tarts velünk!

Fogyassz mértékkel: energiatakarékosság a konyhában

Az energiatakarékosság sosem volt annyira aktuális téma, mint most! A 2023-as Konyhakiállításon átfogó, szakértő segítséget és tanácsokat kaphatsz majd háztartási gépeid beszerzéséhez, addig pedig egy cikksorozattal segítünk felkészülni a fenntarthatóbb jövőre. Első lépésként olvasd el vendégszerzőnk, Szalai Dávid írását az új energiacímkékről és a változó fogyasztói szokásokról!

Praktikus és gyönyörű Nobilia újdonságok

Állandó kiállítónk, a Küber Bútor olyan újdonságokat mutat be a jövő tavaszi Konyhakiállításon, melyekkel nem csupán stílusossá teheted konyhád megjelenését, de meg is könnyítheted a mindennapi munkavégzést hosszútávon. Ismerd meg a Nobilia új színeit, anyagait és felületeit cikkünkből!

Merülj el a részletekben! Prémium fogantyúk, ajtók és kilincsek

A gondosan megtervezett konyhákban az Ajtógyár / Kilincsgyár megoldásai nem csupán funkcionális elemek, hanem valóságos díszek lesznek - a térben és a bútoron egyaránt. A letisztult formáktól az ornamentális darabokig mindent megtalálsz a palettán, melynek válogatott darabjait a Konyhakiállításon is megcsodálhatod, sőt, a Glass Design, a PullCast, a Valli&Valli-Fusital, a JAP és a SICIS újdonságai közül több az eseményen debütál majd. Kattints és inspirálódj cikkünkkel!

Konyhakiállítás 2022
összefoglaló videó

Éld át a legutóbbi Konyhakiállítás páratlan  hangulatát visszatekintő videónkkal!

Ne maradj le az érdekes hírekről és újdonságokról, csatlakozz a hivatalos Facebook eseményhez!

Konyhakiállítás 2023
Facebook esemény