Felfokozott érdeklődés, plusz egy előadás

2023. 14. 11., 7:45pm
OVO – a nyüzzzsgő Cirque du Soleil show

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel még egy OVO előadás a Cirque Du Soleil társulatától Budapesten!

Örömmel jelentik be, hogy a Cirque du Soleil eleget tesz a felfokozott érdeklődésnek, és plusz egy előadást iktat be a budapesti programjába –

OVO hat alkalommal az MVM Dome-ban 2024. február 8. és 11. között!

A Cirque du Soleil társulata örömmel tesz eleget a felfokozott magyar keresletnek, és a nagy érdeklődésre való tekintettel egy plusz OVO előadást iktat be budapesti programjukba, amely 2024. február 11-én, 15.30 kezdettel lesz látható az MVM Dome-ban!

Az extra előadásra jegyek november 15-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. Az eredetileg meghirdetett 5 budapesti showra belépők már csak korlátozott számban érhetőek el.

A Cirque du Soleil az újra turnézó, hatalmas teljesítményeket és lenyűgöző akrobatikus mutatványokat felvonultató OVO-val tér vissza Budapestre. Izgalmas élményként betekintést nyújt a rovarok életének egy napjába; az energiával és a mozgással teli, megállás nélküli zsibongásba.

A látványos akrobatikán keresztül kiemeli a különböző rovarok egyedi személyiségét és képességeit, megmutatva a biológiai sokféleség szépségét, annak minden kontrasztjával és vibrálásával.

A trambulinokról ugráló hatalmas tücsköktől a hálójából kitekeredő hipnotikus pókig az OVO rendkívüli látványvilággal indítja be a képzeletet. Vicces és kaotikus, ugyanakkor imádnivaló és csodálatos; az OVO elbűvöli a bennünk élő gyermeket.

A 25 különböző országból érkezett 100 társulati tagból álló - köztük az 52 artistából, 2 magyar légtornász is része - OVO (amely portugálul tojást jelent) magas szintű akrobatikus jeleneteket állított színpadra.

Újra definiálták az emberi test és teljesítőképesség határait. A 2009-es montreali bemutatása óta az OVO több mint 7 millió embert nyűgözött le 30 különböző ország 160 városában.

Az OVO Budapesten hat alkalommal lesz látható, 2024. február 8-tól az MVM Dome-ban.

Az előadások rendje:

Február 8-án, csütörtökön 19.30 kezdettel

Február 9-én, pénteken 19.30 kezdettel

Február 10-én, szombaton 15.30 és 19.30 kezdettel

Február 11-én, vasárnap 11.30 és 15.30 kezdettel

Kövesd az #OVOCirque előadást a közösségi médiában: Facebook | Twitter | Instagram | YouTube| TikTok

További infók a budapesti előadások kapcsán:

www.livenation.hu

www.funcode.hu