Budapest Park koripálya ismét!

2023. 19. 11., 1:52pm
December 1-jén nyitnak!

 

Decembertől ismét sok szeretettel és utánozhatatlan hütte hangulattal várnak Titeket a varázslatos téli mesebirodalomba, a Budapest Park Jégvilágba!  A nagyszínpad területét, illetve a hozzá tartozó táncteret újból befagyasztják, sőt, az idei téli szezonban egy még nagyobb, több mint 2000 négyzetméteres koripályával várnak benneteket! 

A nyitóhétvégén, azaz december 1-jén, 2-án és 3-án különleges programok is lesznek kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Ezekről több információt a hírleveleinkben, illetve a nyitóhétvége
Facebook eseményében osztják meg! 
Élezzétek meg a táncos korcsolyákat, hamarosan találkozó a jégen!

Az online jegyértékesítés november végén fog indulni a Budapest Park Jégvilág weboldalán.

Részletek hamarosan!

Jegyrendszer: A jegyek nem egy konkrét napra szólnak, így, ha például egy normál időszakra érvényeset vásárolsz, te döntheted el, hogy azt melyik hétfői, keddi, szerdai vagy csütörtöki napon használod fel, a korcsolyapálya zárásáig (kivétel az ünnepi időszak, mivel ez kiemeltnek számít).

Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy készpénzmentes a fizetés! A Budapest Park teljes területén kizárólag kártyás fizetés lehetséges. Amennyiben nincs Nálad a bankkártyád, a helyszínen a Park Shopban és a jegypénztárban tudsz FestiPay kártyát igényelni, illetve készpénzt tölteni rá. A kártya letéti díja 500 Ft, amelyet a Park shopban tudsz visszaváltani.

A pultokban repohár rendszer működik, melyről bővebb információt itt találsz: www.budapestpark.hu/pages/gyik, a Mit kell tudni a RePohár rendszerről? cikkünkben

Jegyinformáció:

▲ Jegyek a budapestpark.hu/koripalya oldalon, illetve december 1-től a Park jegypénztárában kaphatóak.
A jegypénztár normál időszakban a korcsolyapályával együtt, kiemelt időszakban pedig fél órával előtte nyit. A jegypénztár mindkét időszakban a korcsolyapálya zárása előtt fél órával zár.

▲ Felelősséget csak a Budapest Parktól vásárolt jegyekért tudunk vállalni.

▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.