A szenvedély illatai

2024. 06. 02., 6:16pm
Az új illatpár

 

A BOSS négy szóval definiálható: légy a magad ura! Ez a bátor mottó a világon mindenütt, mindenkor inspirálja a férfiakat és nőket, hogy bízzanak megérzéseikben, vegyék kezükbe sorsuk irányítását és ők vezessenek minden helyzetet, amit megélnek. 

2024. februárjában két, lángolóan új darab érkezik a közkedvelt BOSS The Scent kollekcióba: a BOSS The Scent Elixir férfiaknak és nőknek. Mindkét elragadó illat 25% koncentrációval készült, hogy intenzitással és mélységgel ragadja meg az érzékeket. Ezek az elbűvölő illatok magukban hordozzák a csábító magabiztosságot és eleganciát, azaz magát a BOSS-életérzést.

A csábítás legendája

A BOSS The Scent illatcsalád eredeti két tagja most magasabb koncentrációban jelenik meg, ezzel újra értelmezve az illatvonalat – ez az új, csábító oldal pedig új távlatokat nyit.

 

A BOSS The Scent Elixirben pulzáló energia az új kampányból is sugárzik. A kampány főszereplői Jacob Elordi és Laura Harrier, elismert hollywoodi színészek, a BOSS The Scent illatvonal arcai. Az energikus párost mindent elsöprő vonzalom fon össze, izzó kémiát tükröznek egymás felé és az új illatok felé is. 

Izzó intenzitás férfiaknak 

A BOSS The Scent Elixir for Him megalkotója Nelly Hachem-Ruiz parfümőr.

Az illat a pimento paprika csalogató erejével indít a fejjegyekben, amely komplex, fűszeres aromát, provokatív felütést ad.

A szívjegyekben élettel teli, organikus levendula abszolút uralkodik, melyet Provence-ből, a legmagasabb minőségben szereznek be, zöld, enfleurage folyamattal előállítva, majd így megragadva a jegy vibráló energiáját.

A kifinomult kompozíciót a kaledóniai szantálfának köszönhetően érett, fás alap gazdagítja.

Rabul ejtő csábítás nőknek

A BOSS The Scent Elixir For Her megalkotója Louise Turner. 

A fejjegyekben azonnal megragadó, friss, virágos rózsaborsot érezhetünk, annak minden tüzes oldalával együtt, mely felerősíti az illat vonzerejét.

A szívjegyekben a nem mindennapi nadragulya hozza el a sejtelmességet és izgalmat, mámorító nyomot hagyva az illat viselőjén.

Az alapjegyben gazdag, ámbrás akkord dominál. 

A szenvedélyes éjszakák megidézése

Magával ragadó, függőséget okozó intenzitás rejlik a jellegzetes BOSS The Scent üvegekben, amelyek ezúttal pazar, mélyvörös színben tündökölnek.

Minden üveget logóval gravírozott arany kupak koronáz – szaténos megjelenéssel a férfiaknak és csillogó külsővel a női illat esetében, összhangban a külső csomagolással is.

Tapasztald meg az izzó vágyat, ébreszd fel legbensőbb érzékeid a BOSS The Scent Elixirrel!

 Elérhető: 2024. február elejétől

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, webshopjaikban, a kiemelt magán parfümériákban és a lovebrands.hu oldalon

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.