A mintáktól játékos, a csipkétől szexi

2017. 27. 11., 5:56pm
Készen áll egy minden eddiginél csábítóbb szezonra? Trópusi hangulat, nosztalgikus érzések, simogató anyagok és szabásvonalak jellemzik a Palmers 2017-es őszi/téli kollekcióját.

Készen áll egy minden eddiginél csábítóbb szezonra? Trópusi hangulat, nosztalgikus érzések, simogató anyagok és szabásvonalak jellemzik a Palmers 2017-es őszi/téli kollekcióját.

A szezon két kedvenc színe, a jáde és a sorbet. Ezek együtt a legszebbek, mert minden termék mix&match!

A már jól ismert, nagy történelmi múlttal rendelkező vállalat legújabb kollekciójában a fehérnemű készítés tudományát a képzőművészet elemeivel kombinálta, amelynek eredményeként lenyűgöző darabok születtek. A cél olyan fehérneműk megalkotása volt, amelyek egyszerre kényelmesek, gyönyörűek és bármely élethelyzethez tökéletesen alkalmazkodnak. Ennek a lenyűgöző és harmonikus kollekciónak a megalkotását a művészet sokszínűsége és gazdagsága inspirálta.

TROPICAL TEAL: A trópusi kollekcióban a csipke, a hímzés és a nyomott minták kaptak főszerepet. Az egzotikus virágok és levelek, valamint a pink, a jáde zöld és a fukszia különböző árnyalatainak használata már az őszi kollekció közeledtét jelzik. A fekete csipke keveredése a gazdag művészi elemekkel és a hálószövettel úgy tűnik fel a bőrön, akár egy elegáns tetoválás.

BODY STUDIO: Bár a kollekció elnevezése azt sugallja, hogy ezek a darabok kizárólag sportoláshoz lettek tervezve, valójában a hétköznapi ruházat alatt is teljes kényelmet biztosítanak. A kollekció stílusa, szabásvonalai és bőrbarát anyagai a pozitív testkép fontosságát hangsúlyozzák. Erőt és energiát közvetítenek, miközben magukban hordozzák a nőiességet és érzékiséget is.

INFUSION: Nosztalgikus hangulat és a jelenkor trendjei keverednek ebben a kollekcióban, olyan divatos fehérneműket létrehozva, amelyek időtlen eleganciát sugallnak. A csábító selyem és bársony anyagok, a csillogó szatén az érintés vágyát keltik, a különböző színek, mint az éj kék, a mályvaszín és a piros pedig az érzékiségről árulkodnak. A tüllel díszített body-k Grace Kelly dekoltázzsal kombinálva, illetve a művészi mintákkal ellátott, csipkés melltartók csupán néhány kiemelkedő darabjai az őszi/téli kollekciónak.

Fotó: Palmers