A mai nők stílusa

2017. 27. 11., 5:30pm
A különböző kollekciók összehangolják a mai nők hangulatát, igényeit, vágyait, sokszínű életstílusát.

A különböző kollekciók összehangolják a mai nők hangulatát, igényeit, vágyait, sokszínű életstílusát.

Legyen szó hétköznapi viseletről, szabadidős tevékenységről, utazásról, egy különleges eseményről, a tervezők szemében ezek egyformán fontos alkalmak.

Minden összeállításnak megvan a sajátos tónusa és kisugárzása, mindegyik a divat fejlődését, változását tükrözi, amely mögött természetesen, meghúzódik a szakértők ismerete mind a hagyományokat, mind a női formákat tekintve.

Határtalan elegancia

A Marina Rinaldi divatház legtekintélyesebb kollekciója a “határtalan elegancia reggeltől-estig”, olyan kifinomult ruhadarabokat tartalmaz, mint: letisztult szabású, elegáns ruha, a márka nevével fémjelzett luxus kabát, finom bőrből készült cipőkkel, táskákkal, kesztyűkkel kiegészítve. A kollekció folyamatosan követi a női divatot, bemutatja a legújabb trendeket, melyeket magas szintű szabászattal kombinál.

A világhírű plus size modell Ashley

Az amerikai szupermodell és a márka kapcsolata erősebbé vált, mert annak nem csak arca, hanem nagykövete is lett. Ashley tökéletesen tükrözi a Marina Rinaldi értékeit, a márka által fontosnak tartott üzeneteket. Pontosan olyan nőt testesít meg, aki magabiztos, büszke az alakjára, nőiességére, és magát adja minden helyzetben!

A legújabb kampányfotók is ezt az üzenetet erősítik: az ezt a márkát viselő nő határozott és erős!

Marina Rinaldi a Max Mara divatház tagja

Amióta a Max Mara Csoport megalkotta a női kollekciót, ami az észak-olasz visszafogott eleganciával egyenlő, előtérbe került a valódi nőiesség, s vele együtt a luxus textíliák fogalma is.

1980-ban a Max Mara Csoport piacra dobta legújabb márkáját, a Marina Rinaldit, ezzel fémjelezve egy új vonalat, melyet a márka képviselni kíván: elegáns szabászat és egyedülállóan széles méretkínálat.

A tervezés során a telt idomú nőket tartotta szem előtt. Tökéletes szabásvonalak, a gyönyörű, új textíliák folyamatos felkutatása, és az ösztönös olasz érzék mutatja, hogyan kell a ruhákat és a kiegészítőket divatosan viselni, ezek teszik a Marina Rinaldit különlegessé az egész világon, így Budapesten is, az Andrássy út 7. alatt.

Hogy mégis mitől jó nő egy nő? Tóth Vera, Szulák Andrea, Balázs Andrea és Vajda Judith "Béka" elmesélik, hogy az ő életükben is volt olyan szakasz, mikor nehezen fogadták el külsejüket, és nem érezték jól magukat a bőrükben. Hogy mi segített számukra ezekben az időszakokban? Véleményüket, személyes tapasztalataikat megosztották egy videóban, ami az üzletben és a youtube-on is meg nézhető!