46. UTAZÁS KIÁLLÍTÁS

2024. 12. 02., 1:04pm
Találkozzunk 2024. február 22-25. között!

 


https://hungexpo.hu/rendezvenyek/

 Az Utazás kiállítás - a látogatói igényeknek megfelelően - megújul, interaktív programokkal egészül ki, így Magyarország vezető turisztikai kiállítása minden korosztály számára évről évre újabb élmény- és inspirációszerzési lehetőséget biztosít. Erre utal a kiállítás új neve is: UtazásNemzetközi Turisztikai Kiállítás és Élményfeszt

Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje 2024. február 22-25. között Budapest Boat ShowalKaraván Szalonnal és az E-bike Test&Showal egy időben várja egy programokkal teli hétvégére a szakembereket és az utazókat a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

A megújult kiállítás első másfél napja a szakmai közönségnek szól, A szakemberek üzleti kapcsolataikat ápolhatják, új ismeretségeket köthetnek és részt vehetnek szakmai konferenciákon, B2B találkozókon.

A kiállítás szakmai jellegének erősítése mellett a látogatókat élményszigetek várják, ahol igazi vízi világtöbbfunkciós közösségi tér és VR, valamint élő állatok garantálják a szórakozást. A nagyközönség inspirációt gyűjthet a több, mint 50 belföldi- és külföldi úti cél kínálatából, ingyenes egészségszűrésen vehet részt és nem utolsó sorban értékes nyereményekre tehet szert.

Idén is kiemelt szerepet kap egy hazai és egy határon túli térség. 

A kiállítás külföldi díszvendége Bulgária, ahol festői természet, forró forrásvizek, mesés tengerparti városok, aranyhomokos strandok, történelmi kincsek, figyelemre méltó kolostorok, felejthetetlen hegyi kilátás és változatos sportolási lehetőségek várják a turistákat.

A belföldi díszvendég 2024-ben Gyula, a történelmi fürdőváros és Békés Vármegye. A vidék kincsestára őrzi évszázadok emlékeit, kastélyok rejtelmeit, az Almásyak,a Wenckheimek és a Tisza család örökségét, emellett gyógyhelyi környezet, természetközeli kalandok, az ártéri erdők csendje és a végeláthatatlan puszta nyugalma, valamint a gasztrofesztiválok zsongása csábítja az odalátogatókat.

A rendezvény számos további programot tartogat, újra lesz Blogger CornerFesztivál SzigetJáratlan Utakon Fesztivál és Afrika Expo is.

Karaván Szalon

2024. február 22-25.

Az Utazáskiállítás a látogatói igényeknek megfelelően megújul, interaktív programokkal egészül ki, amelynek köszönhetően Magyarország vezető turisztikai kiállítása minden korosztály számára évről évre újabb élmény- és inspirációszerzési lehetőséget biztosít. A kiállítói kéréseknek eleget téve 2024-ben kiemelt figyelmet fordítunk a karavánok, lakókocsik és a lakóautók iránt érdeklődő látogatók, valamint a potenciális vásárlók elérésére, ezzel is elősegítve az új üzletek létrejöttét.

A szakmai körökben szezonnyitó rendezvénynek számító kiállítás immár 46. alkalommal várja a kiállítókat és a látogatókat 2024. február 22-25. között a Budapest Boat Show-al, a Karaván Szalonnal és az E-bike Test&Show-al egy időben a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

Az UtazásNemzetközi Turisztikai Kiállítás és Élményfeszt programkínálatának összeállításakor is törekednek arra, hogy mindenki megtalálja a számára legrelevánsabb információt, ezért egy helyen és egy időben mutatkoznak be a hazai és külföldi desztinációk mellett az egyre népszerűbb közlekedési eszközök és az utazási módok széles választéka is. 

Tesztelj és nyerj!

2024-ben amellett, hogy ingyenesen kipróbálható közel 100 db e-bike a tesztpályán, a 2. E-bike Test&Show-on a tesztelők között kisorsolunk egy Haibike Alltrack 6 elektromos MTB-ot az ebikeshop felajánlásával.

A NYEREMÉNYSORSOLÁSON VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI:

Látogass el a megújult Utazás+ kiállításra.

Töltsd ki a kérdőívünket a sorsoláson való részvételhez.

Próbálj ki egy e-bike-ot a tesztpályán.

E-bike Test&Show újra a megújult Utazás+ kiállításon!

A 45. Utazás kiállításon első ízben bemutatkozó E-bike Test&Show-n a külön erre a célra kialakított 3000 m2-es tesztpályán a közel 100 darab e-bike-ot több, mint 1500-an próbálták ki. A nagy érdeklődésre és a rendezvény népszerűségére alapozva 2024-ben második alkalommal is megrendezésre kerül az E-bike Test&Show a megújult Utazás+ kiállítás keretein belül.

A tavalyi évhez hasonlóan a rendezvény keretein belül a hazai márka képviselőinek széles palettája várja a látogatókat. Az érdeklődők a standokon nemcsak megtekinthetik az elektromos kerékpárok kínálatát, díjmentesen ki is próbálhatják őket a tesztpályán a kiállítás teljes nyitvatartási idejében.

A pálya központi eleme egy épített híd lesz, ahol a tesztelők ténylegesen meg is tapasztalhatják az e-bike-ok nyújtotta élményt. A tesztpálya használatához a kiállítók bukósisakokat is biztosítanak.

Kiállításon résztvevő márkák

A modern e-bike, a pedelec

Mit kell tudni napjaink elektromos rásegítéses bringáiról?

Rohamosan fejlődnek és egyre népszerűbbek az elektromos rásegítéses kerékpárok a túrázók és a közlekedők körében is. Ehhez képest sokan még azok közül sincsenek tisztában vele, hogyan is működnek ezek a bringák, akik már próbálták, vagy a beszerzésén gondolkoznak. Tudj megtöbbet a kiállításon!

Tökéletes szabadság a természetben, amikor elsősorban az élmény és nem a teljesítmény kerül előtérbe a kerékpár nyergében. Röviden így lehet összefoglalni a korszerű, nyomatékszenzoros pedelec kerékpárok legfőbb értékét.

BUDAPEST BOAT SHOW

2024. február 22-25. között

A 32. Budapest Boat Show-n ismét a hajózásé a főszerep Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötőjében, a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

A látogatók megtekinthetik a különböző márkájú motoros és elektromos hajókat, válogathatnak a hajózáshoz kapcsolódó felszerelések, szolgáltatások és ruházatok közül, valamint a vízi sportokhoz szükséges eszközöket is beszerezhetik.

A Magyar Vitorlás Szövetség és a Magyar Vitorlás Akadémia közreműködésével a 2024-es kiállítás díszvendége a Vitorlázz Itthon program lesz.

A program keretében az Akadémia célja bemutatni a lehető legszélesebb körben a hazai vitorlázás, azon belül is kiemelkedően a „kishajós” vagyis jollevitorlázás nyújtotta élményt, nem utolsó sorban azokat a lehetőségeket, melyet a sportág a fiataloknak képes biztosítani.

A kiállítás stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, szakmai védnöke pedig a Hajóipari Vállalkozók Egylete.

A Budapest Boat Show fontos hajós találkozóhelyként a bemutatkozó cégek mellett színes programkínálattal várja mind a szakmai mind a nagyközönséget.

 

Azok a látogatók, akik a G pavilon bejárása után további élményekre vágynak, ugyanazzal a belépővel megtekinthetik a színes programokat, előadásokat és desztinációkat felvonultató Utazás kiállítást, a lakóautók és kempingfelszerelések széles kínálatát bemutató Karaván Szalont, valamint a 2. E-bike Test&Show-t, ahol egy 3000 m2-es tesztpályán tapasztalhatják meg az e-bike igazi élményét és akár egy e-bike szerencsés nyertesei is lehetnek.

Forrás és minden infó: https://hungexpo.hu/rendezvenyek/