Zenével egy jó ügyért

2023. 29. 05., 10:21pm
A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat jótékonysági koncertje a Budapesti Operettszínházban

 

Concerto Budapest

Koncert: 2023. május 30., kedd 20:00

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat jótékonysági hangversenyt szervez a Budapesti Operettszínházban, ahova várja jelenlegi és reménybeli támogatóit, segítőit.

Az este folyamán fellép Berecz Mihály Junior Prima díjas zongoraművész és a Concerto Budapest, Magyarország egyik vezető nagyzenekara. Vezényel a Kossuth- és Prima Primissima díjas Keller András. A koncert bevételét a GYEM egészségügyi programjaira fordítják.

A Gyermekmentő Szolgálat évente több karitatív célú rendezvényt szervez, amelyek bevétele hozzájárul a hátrányos helyzetű, nehéz sorsú, beteg, árva gyermekeket segítő egészségügyi, oktatási programjaik működtetéséhez.

A mostani hangverseny egyben megemlékezés Kocsis Zoltánról, aki a kezdetektől fogva tagja és támogatója volt a szervezetnek, és 1991-től egészen haláláig minden születésnapján – május 30-án – hangversenyt adott a Szolgálat javára.

A koncertjegyek ára: 25 000 Ft/db.

Nyugdíjasoknak és diákoknak 2.000 Ft-os áron limitált számban kaphatóak jegyek.

Jegyvásárlással kapcsolatos további információ a 475-7000-es telefonszámon Gabos Erikától vagy a gabos.erika@gyermekmento.hu e-mail címen kapható.

A koncert programja:

Beethoven: c-moll zongoraverseny, Op. 37.

Mozart: g-moll szimfónia, No. 40, K.550

Közreműködik: Berecz Mihály zongora, Concerto Budapest

Vezényel: Keller András