Zenélő Budapest: koncertek a Várkert Bazárban

2022. 21. 07., 10:40am
Pardon ME! és Malek Andi Soulistic szórakoztatják hamarosan a zene rajongóit

 

Pardon ME! Ifjúsági koncert

Július 23-án a „Fiatal tehetségek koncertsorozat” zárásaként a Pardon ME! lép a Várkert Bazár Szárazárokszínpadára, a régi Ifipark emlékét idézve. A Zenélő Budapest célkitűzése minden korosztály megszólítása, ennek egyik legfontosabb eleme az ifjúság kulturális terének bővítése a felnőtté válás küszöbén.

Az megvan, amikor egy házibuliban random piákból összekeversz egy koktélt és annyira jól sikerül, hogy még te is elnézést kérsz érte? Na, valahogy így alakult a Pardon ME!

A négy tagból álló formáció zenéjében felismerhetőek a pop-rock, a heavy blues és a funk-metál stílusjegyei, az énekszólamok és vokálok pedig dögös csaj-rock és soul /R'nB ábrándok közös gyermekei.

Koncert: július 23., szombat, 19:00 – Várkert Bazár, Szárazárok színpad

A Pardon ME! tagjai:

Kiss Eszter – ének

Götz Blanka – dob

Szántó Bálint – gitár

Takács Tamás – gitár

Szabó Imre – basszusgitár

 

Malek Andi Soulistic: Örömzene

Július 31-én, vasárnap délelőtt 11 órakor a Malek Andi Soulistic Örömzene című ingyenes koncertjével várja közönségét a Zenélő Budapest a Várkert Bazár Öntőház udvarában.

A Malek Andi Soulistic a neves énekesnő és Jáger Bandi zongorista-zeneszerző együttműködéséből jött létre. A “Soulistic” név a lélek és a zene közötti szoros kapcsolatra utal. A formáció egy nagyon különleges projekt, amely a jazzt és az R&B stílust ötvözi.

2016 óta alkotnak harmonikus duót a színpadon. Közös zenélésük egy nagyon különleges projekt, amely a gospel, a jazz és a soul elemeit ötvözi.

A Szikra-díjas formációban kulcsfontosságú szerepet játszik az örömzene és a hit, ahogyan a gospelnek is ezek a támpillérei. Az énekesnő összetéveszthetetlen hangja, a zenei vezető friss és izgalmas zenei látásmódja, valamint a fantasztikus jazz-zenészekből álló zenekar muzsikája igazi élményt ígér. A színpadon egy kicsit mindenki szólistává válik, és azon dolgozik, hogy a gospel üzenete eljusson a közönséghez.

Koncert: július 31., vasárnap, 11:00 – Várkert Bazár Öntőház udvar

További információ: http://zenelobudapest.hu