Welcome To The Golden Year

2022. 05. 01., 11:55pm
Indítsa az Újévet a legfrissebb Mörk soundokkal, rezgésszámemelő vibe-okkal és bomba társasággal január 8-án a Várkert Bazárban!

 

A Mörk soul és funk alapokra épülő zenét játszik, amely elgondolkodtató társadalmi, pszichológiai és hétköznapi témában íródott dalszövegekkel, improvizációval és más stílus elemekkel együtt egy különleges zenei élményt nyújt a hallgatónak.

MÖRK: január 8. szombat, 20.30 – Várkert Bazár, Rendezvényterem

A ma már Fonogram és Artisjus díjas zenekar először barátaik nappalijában, mászóteremben és egyéb nem megszokott helyszínen adott koncerteket, melyeknek híre gyorsan elterjedt a budapesti undergroundban. Így nem sok időnek kellett eltelnie, hogy szélesebb közönség is megismerhesse a zenekart.

A Mörk sorban végigjárta a legnagyobb hazai klubokat és fesztiválokat: A38 Hajó, Akvárium Klub, Budapest Park, Sziget, Volt, Művészetek Völgye.

A magyarországi lehetőségek mellett szerte a világon, számos nemzetközi fesztiválon is bemutatkozhattak már; felléptek a hamburgi Elb Jazz Fesztivál nagyszínpadán, a Leverkusener Jazztage nagyszínpadán, a groningeni Eurosonic Noorderslagon, a hamburgi Reeperbahn Fesztiválon, a New York-i Mondón, a bécsi Waves Viennán, a Tallin Music Weeken, a Budapest Showcase Hub-on vagy a poznani Spring Break-en is.

További információ: https://varkertbazar.hu/esemenyek/mork