Welcome Spring!

2019. 14. 03., 2:15pm
A FashionWatch Welcome Spring! exkluzív partiján elsőként csodálhatták meg a legújabb olasz, francia és spanyol márkák tavaszi újdonságait a meghívottak!

A FashionWatch Welcome Spring! exkluzív partiján elsőként csodálhatták meg a legújabb olasz, francia és spanyol márkák tavaszi újdonságait a meghívottak!

A rendezvény helyszíne a nemrégen újjászületett Ybl Budai Kreatív Ház (Félix Étterem), az egykori Várkert Casino volt. A különleges falatokat Kovács Árpádnak a Budai Kreatív Ház séfjének köszönhettük. Desszertként egyedi, óra mintájú FashionWatchos macaronok is szolgáltak.

Az est házigazdája Árpa Attila, és a FashionWatch marketing vezetője, Palásti Márta köszöntötte a vendégeket.

A fellépő sztárvendég Freddie volt, aki akusztikus koncertjével varázsolta el a közönséget.

A márkák képviseletében megjelent Stefania Maso a Gagá Milano export menedzsere, Carolina Firpo a Gagá Milano marketing vezetője, a Rebecca Jewels alapító tulajdonos leánya és a cég marketing vezetője: Rebecca Testi, Rita Bartalini a Rebecca export menedzsere és Vincent Van de Walle a LIU JO nemzetközi marketing vezetője. 

Az est célja az volt, hogy a meghívott vendégek megismerjék a FashionWatch óra és ékszer kis és nagykereskedés legújabb márkáit és elsőként fedezhessék fel a tavaszi újdonságokat.

A FashionWatch egyik legkülönlegesebb márkája az olasz extravagáns luxus óramárka a Gagá Milano. Teljes mértékben a cég alapítójának az órák megalkotójának Ruben Tomellanak a fantáziavilágát tükrözi, akit egy régi arany zsebóra inspirált. Megtervezte az első Gagá órát, a jellegzetes koronára emlékeztető felhúzóval és túlméretezett arab számokkal, ami ma már óráinak ismert névjegye. Nem hiába a kedvenc óra márkája Neymar Jr-nak is!

A merész francia divatdiktátor Jean Paul Gaultier órák sem mindennapiak. Szokatlan formák, anyagok, textúrák és elhelyezések jellemzik. Kellően magabiztosnak kell lenni egy Jean Paul Gaultier óra viseléséhez.

Olasz stílus, inspiráló nőiesség és luxus kivitel, ez a LIU JO. A világmárkát egy kedves szerelmi történet ihlette, JO az alapító, Marco Marchi beceneve, amelyet diákkori szerelme LIU nevével olvasztott egybe. Ennek a szerelemnek gyümölcsei a kifinomult nőies, prémium karórák és ékszerek.

A Rebecca egy magas színvonalú ékszer márka, amelyet Firenzében Alessandro Testi alapított. Legnépszerűbb kollekciójuk a My world fantázianevet viseli. A betű charmok és medálok miatt egyedivé és személyre szólóvá tehető bármelyik karkötő vagy nyaklánc.

A trendi olasz óramárka, a H2X, modern vonalú, szilikon órái a szivárvány minden színében pompáznak. Outfit-ünk praktikus kiegészítői lehetnek, mert minden öltözetünkhöz találhatunk megfelelő színt és stílust.

A La Petra spanyol ezüst gyermek ékszer márka. Nevét a tulajdonosok kis kedvencérő,l egy chivava-ról kapta, akit Petranak hívtak. Trendi motívumú ékszerek, cukiságok főleg kicsiknek és az Unicornis meséjében még mindig hívő nagyoknak.

Egy friss, kora tavaszi estbe ennyi izgalmas újdonság fért. Welcome Spring!