“Vissza a valóságba”!

2020. 11. 09., 10:20am
Fedezd fel a legújabb, 2020-as őszi kollekciót!

Fedezd fel a legújabb, 2020-as őszi kollekciót!

Nagy örömmel fogadják majd a minimalista, letisztult stílus kedvelői a lengyel márka kollekcióját az új szezonban, amelynek darabjai biztosan az őszi évszak alapdarabjai lesznek. S hogy mi kerül majd ezúttal a gardróbszekrényekbe? A választ megtalálod a RESERVED új LookBook-jában!

A nyár vége nemcsak azt jelenti, hogy visszatérünk megszokott kötelezettségeinkhez, hanem azt is, hogy ideje alakítani a hétköznapi stílusunkon és megjelenésünkön. Az új szezon beköszöntével a légiesen könnyű szoknyák és sortok a szekrények mélyére kerülnek. Helyettük pedig előkerülhetnek a kabátok, garbók és puha pulóverek.

Hogy tiszába kerüljünk a legújabb trendekkel, tekintsd meg a RESERVED legújabb kampányát, melyben Mateusz Stankiewicz kamerája nemzetközi modelleket kapott lencsevégre: Giedre Dukauskaite-t, a francia divatházak üdvöskéjét, a karizmatikus Stella Lucia-t és Aliet Sarah-t láthatjuk viszont a csodálatos fotókon és videó anyagokon.

A kollekció minimalizmusa minden, csak nem unalmas, sőt! A social media kedvencei és stílus diktátorai, a skandináv influenszerek is előszeretettel mutatják be ezt a letisztult stílust.

A kötött ruhák, a műbőrből készült overálok és ingruhák, a monokróm zakó, a tweed együttesek, a derékban megköthető, halszálka mintás dzseki és kabát, amely még különlegesebb a mellkas részre tervezett zsebek miatt.

Tökéletes választás a munkahelyedre, az egyetemre, egy randira vagy egy baráti találkozóra. Laza, mégis érzéki. Letisztult, ám izgalmas és részlet gazdag!

A stílus alapja és esszenciája, a hangsúlyos, geometriai szabásminta, a különböző textúrákkal történő játék, és az egyenruhák inspirálta színek összeválogatása. A kollekció letisztult mivoltát egy-egy meglepetés elemmel dobják fel a tervezők: műszőrme berakások, ruhák oversized, puffosra tervezett ujjai, gyűrt hatású nadrág, ami tökéletes a férfias bakanccsal párosítva.

A halvány rózsaszín kabátot kombinálhatjuk az áttetsző pólóval és egy klasszikus farmerral, egy fehér tollkabáttal, vagy hangsúlyozzuk az ezüst pulóvert egy könnyed anyagú szoknyával.

A RESERVED legújabb LookBook kollekcióját elsősorban a fekete és fehér színek határozzák meg, de találkozunk majd a szürkével és a rózsaszín halványabb, finom árnyalataival is. A tervezők ezt a színpalettát különleges mintákkal törik meg: a már előzőleg is említett kultikus halszálka mintával, csíkokkal, és egy különleges, falak repedései inspirálta motívummal.

Első ránézésre ezek a színek talán visszafogottnak tűnnek, de a fókusz most az anyagokon és a textúrákon van: a gyűrt vagy steppelt hatású anyagok használatában vagy a tweed vastagságában rejlik a hatás.

Ne felejtsük el a kiegészítőket sem! A kollekcióban megtaláljuk a szezon összes kötelező darabját: a magas talpú boka csízmákat, csak úgy mint a tűsarkú, kicsit a boka fölött végződő vagy hosszú szárú csízmákat, a klasszikus mokaszinokat és edzőcipőket, melyeket főleg a szezon kezdetén tudunk majd kihasználni.

Nem hagyhatjuk ki a fonott textúrájú hobótáskát és az őszi szezon kihagyhatatlan darabját, a “bőr” svájci stílusú sapkát, ami már most is, minden sikkes francia nő ruhatárában fellelhető.

A kollekció elérhető a RESERVED üzleteiben és a webshopon: www.reserved.com

Hashtagek:

#lookbook

#ReservedForMe

#ReservedForMen

Kampány kreditek:

Fotós: Mateusz Stankiewicz – Same Same Agency

Rendező/Operatőr: Bart Pogoda – Warsaw Creatives

Stylist: Ewelina Gralak

Modellek:

Giedre Dukauskaite – Mega Model Agency,
Stella Lucia – Viva Models,
Aliet Sarah – Storm Models

Fotózás enteriőr: Ania Witko

Smink: Wilson
Haj: Michał Bielecki

Mozgás és beállításokért felelős rendező: Aga Konopka – Move-Picture