Virágillat a lakásban

2019. 03. 12., 9:22am
Közelednek az ünnepek, amikor nagy figyelmet szentelünk otthonunk szépítésére, dekorálására. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindig kellemes illat lengje be a teret, ahol élünk.

Közelednek az ünnepek, amikor nagy figyelmet szentelünk otthonunk szépítésére, dekorálására. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindig kellemes illat lengje be a teret, ahol élünk.

Manapság rengeteg lehetőség közül választhatunk lakásunk illatosítására. A lakás parfümök nemcsak csodás illatot árasztanak, hanem különleges, változatos dizájnjuknak köszönhetően dekorációként is használhatóak.

A klasszikus stílus kedvelőinek ajánljuk a CHANDO márka finom porcelánból készült diffúzorait.

1.CHANDO porcelán diffúzor - arany - Showy peony

Aranyló fény - Az arany és a hófehér párosításával ünnepivé varázsolhatjuk lakásunkat. A virágalakú aroma diffúzor remek ajándék hölgyek részére. Igényes luxuscsomagolásban. A két 100 ml-es bazsarózsa-illatú utántöltő része a csomagnak.

2.CHANDO porcelánillatosító - ezüstszínű - Friss liliom illat

Ezüst pompa - A porcelán egyedi feldolgozása látható ezen a különleges ezüstszínű üvegcsén. Lakás dekorációnak és ajándékként is kiváló választás. Érzéki illatot áraszt.                                     

3.CHANDO Myst – piros aroma diffúzor  - Rózsakert

A rózsa illata - A téli ünnepkör dekorációs árnyalataiba remekül passzol az elegáns, piros üveg, a hófehér porcelán virágdísszel. Illatának köszönhetően pedig mindig egy rózsakertbe érezhetjük magunkat.

4.CHANDO Myst porcelán diffúzor - Barna, Vanília és Cédrus

Finom elegancia - Az áttetsző barna üveg nagyon elegáns külsőt kölcsönőz a parfümnek. Édes vanília és cédrus illat - friss faillat, a lehullott levelek és a cipruserdő üde szellőjének illata, mindez egy üvegcsében. Fejillat: szicíliai liliom, édes narancs, rózsaszín grapefruit Szívillat: tömjén, jázmin, vanília Alapillat: szantálfa, cédrusfa.

5. CHANDO porcelánillatosító - bazsarózsa illat, aranyszínű

Arany pompa - Akár a karácsonyi dekoráció része lehet, akár remek ajándék a pompás aranyszínű illatosító, amely isteni bazsarózsa illatot áraszt. Lenyűgöző kinézetén és elbűvölő illatán kívül a termék luxus csomagolásával is hódít a hölgyek körében.  

6.CHANDO mini porcelánillatosító - Friss liliom illat, ezüstszínű

Ezüst csoda - Ragyogó ezüst színének köszönhetően az ünnepi asztal dísze is lehet ez mini porcelánillatosító. Mintha egy egész friss virágokból álló virágcsokor illatozna az asztalon, az illatkompozícióban a liliom dominál. Az illat összetétele: Alap: pézsma, Szív: jázmin, rózsa, orchidea Fej: citrom

7.CHANDO porcelánillatosító - érzéki kamélia illat

Fémes csillogás - A rózsaszínes-rezes fémes csillogású porcelánillatosító remek kiegészítője otthonunk téli dekorációjának.  Visszafogott kamélia illatú, mégis érzéki illatélményt ad.  Finom, lágy és nőies illat. Összetétele: Alap: pacsuli, cédrus és szantálfa, ámbra, pézsma Szív:  jázmin, rózsa, liliom, kamélia Fej:  bergamott, citrom

Termékek és fotók: www.aromauzlet.hu