Világvárosi öltözék

2018. 18. 12., 7:10pm
A Divatháztól már megszokott módon, az elbűvölő színek, formák és anyagok varázslata, a kényelmes és ésszerű elegancia kel életre.

Katti Zoób Divatház 2018/19-es őszi/téli és 2019-es tavaszi/nyári pret-a-porter kollekciói

A Divatháztól már megszokott módon, az elbűvölő színek, formák és anyagok varázslata, a kényelmes és ésszerű elegancia kel életre.

A 2018/19-es őszi/téli kollekció, a Stone Cold darabjai - a Ház hagyományait folytató, geometrikus alapokra épülő, világvárosi öltözéksor, amely felhevíti a nagy ívű érzelmet a metropolisz modern kultúrájában, és legyőzi az elidegenedés hidegét.

Finom érzelemgazdagság ölt testet a nagyléptékű mintákban, a chevronban, a pöttyökben, a csíkokban, a szövött foltokban, a fanyar színekben, valamint a szofisztikált anyagokban, a mondén organzában, a légies csipkében és a rafináltan kétarcú kasmírban.

A fanyar sárga,

a ködfátyolos rózsaszín, az acélos kékek, a fényes és matt variációban is felbukkannak. Akárcsak a kövekre hullott az esőn a felcsillanó a nap. Az ihletforrás a címadó: Jimmy Barnes magával ragadó, szerelmes rockdala, a Stone Cold.

A 2019-es tavaszi/nyári kollekció ruháiban az elbűvölő eklektika lép életbe. A Stone Cold nagyléptékű mintáit megőrzi és egyúttal át is értelmezi, geometrikus és organikus motívumok, köztük az ikonikus halszálka vonalak formájában.

Az élettel teli színek, a ragyogó és a fátyolos tónusú sárgák, az izzó narancs és piros, valamint a különféle, frissességet közvetítő kékek, köztük a türkiz bűvereje hat. Anyagok tekintetében - a nagyléptékűség fogalma mellett - az organza által képviselt légiesség a mérvadó.

Az új kollekciók – az élet szeretete mellett - másfajta pozitív divatüzenetet is hordoznak: ismét főszerepbe kerül a hordhatóság eszméje és a kollekciók közti rafinált folyamatosság és praktikum.