Vigyázz! Kész! Stream!

2021. 13. 02., 11:10am
Január közepe óta zajlik a #savethebackstage kampány, amely a zene- és rendezvényiparban dolgozó háttérmunkások megsegítésére jött létre.

Január közepe óta zajlik a #savethebackstage kampány, amely a zene- és rendezvényiparban dolgozó háttérmunkások megsegítésére jött létre. A kampány első felvonásában a szervezők egy webshopot hoztak létre, ahol a megvásárolható termékek bevételével a Fábián Juli Emlékalapítványt lehet támogatni. Most tovább folytatódik a jótékonysági kampány.

Február második hétvégéjén újabb lehetőség nyíik a zenerajongóknak a támogatásra, hiszen a szervezők 13-án és 14-én is elindítanak egy-egy jótékonysági streamet: szombaton akusztikus fellépők koncertjeivel, vasárnap pedig DJ-k live act produkcióival. A szombati napra elfogadta a meghívást többek közt Járai Márk a Halott Pénzből, Szivák Zsolt a Cloud9+ zenekarból, a The Anahit és Dorogi Péter az Intim Torna Illegálból. Vasárnap pedig a lemezjátszók mögött olyan fellépőket köszönthetünk, mint Superman & Infra B2B, Mr. Cloud & Duel ft. live guitar, a Wonky Swing Trio és Maxim Kuznyecov ft. Jász András.

A #savethebackstage live stream alatt a nézőknek lehetősége lesz utalni az alapítvány számára is, de a Tixának köszönhetően támogatói jegyeket is vásárolhatnak – ennek bevétele is teljes egészében a Fábián Juli Emlékalapítvány számlájára érkezik.

2021. február 13.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/432062408108997
The Anahit
Blues MD. ft. Vitáris Iván
Agócs Márton és Fejér Mihály (Aurevoir.)
The Pontiac
Nirvana Acoustic by Lugosi Dani & Takács Vilkó
Dorogi Péter
Carson Coma
Járai Márk
Szivák Zsolt

2021. február 14.
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/2719211065056908
Superman & Infra B2B

Mr. Cloud & Duel ft. live guitar

Wonky Swing Trio

Maxim Kuznyecov ft. Jász András

A Fábián Juli Emlékalapítvány számlaszáma:
Magnet Bank Zrt. 16200151-18543755
A közleménybe írjátok be: #savethebackstage


A kampány szervezőinek elérhetősége: kerdezz@savethebackstage.hu
Facebook: https://www.facebook.com/savethebackstage/
Web: http://www.savethebackstage.hu/