Vidámság és kényelem a legkisebbeknek

2021. 20. 10., 10:51pm
Mondj nemet minden szürkeségre! A pasztellszínekből készült ruhákról eszünkbe jut a szívünkbe zárt tavasz.

 

A Re Kids-nél az új szezon vidám és kényelmes ruházattal indul: kapucnis pulóverrel és mackós bodyval.

A Reserved új kollekciót mutat be az újszülöttek számára

Mostantól a Reserved Kids minden korosztály számára elérhető: csecsemőknek, óvodásoknak és iskolásoknak egyaránt.

A márka gyerek kollekciója megvigasztalja felkavart, zaklatott gondolatainkat, és színek tekintetében következetes, visszafogott árnyalatokra épülő kollekciót kínál. 

Legyen szó sétáról, játékról, szőnyegen hempergésről vagy alvásról, a szekrényben vagy fiókokban szépen tudjuk őket rendszerezni. Így lehetővé teszi a különböző alkalmakra való változatos ruhák összeválogatását.

A bodyk, puha nadrágok és pulóverek organikus pamutból készültek, melyhez néha rugalmas szálakat adtak, hogy tökéletesen összhangba legyenek a gyermek testének dinamikájával.

Mozgásra fel!

Íme, a ráadás: A ruhadarabok egy része csomagban is elérhető, tehát kettesével vagy ötös csomagban is beszerezhetőek: a szuperkényelmes bodyk, megfelelő árnyalatokban, például krémszínűvel, halvány rózsaszínnel, kékkel, vagy zsályával, valamint mintákkal.

És van még!

A Newborn fiúknak és lányoknak kollekció olyan készruha kombinációkat tartalmaz, mint egy imádnivaló body, gallérral, leggings-el és fejpánttal, mely darabok mindegyike a baba bőre számára gyengéd organikus pamutból készült.

Mind a választott formáknál, részleteknél és anyagoknál fontos szempont volt, hogy a ruhák bababarátok legyenek és közben a szülők dolgát is megkönnyítsék.

A kész és jó megoldások a babaruházat témájában aranyat érnek!

Kollekció elérhető online az alábbi linkeken:

Lány: https://bit.ly/NewBornlány

Fiú: https://bit.ly/NewBornFiú