Végre Women of the Year!

2020. 26. 09., 12:20pm
Csillogó maszkokban ünnepeltek az ország legkiválóbb női. A szigorú egészségügyi előírásoknak megfelelően mindenki maszkot viselt, példamutatóan a díjazott hölgyek is.

Csillogó maszkokban ünnepeltek az ország legkiválóbb női. A szigorú egészségügyi előírásoknak megfelelően mindenki maszkot viselt, példamutatóan a díjazott hölgyek is.

Így díjazta a hazai ikonokat a GLAMOUR magazin

Idén tavasszal közel 140 000 szavazatot adtak le a magazin olvasói kedvenc női jelöltjeikre, ám a kialakult helyzet miatt, csak egy fél évvel később vehették át a nyertesek az - immár ikonikusnak számító - GLAMOUR szobrokat. A gála napjáig zárt trezorba került a lista, a benne szereplő nevek titkosak voltak, ám az  igazi mai nők most megkaphatták díjaikat.

A várva várt esemény - végre bekövetkezett:nemrégiben, a szokásosnál szűkebb körben tarott gálát online, élőben követhették végig az olvasók is.

A GLAMOUR magazin éves díjátadóján, a GLAMOUR Women of the Yearen, az elegáns szettekhez passzoló, stílusos maszkokat viselve adták át az elismeréseket a leginspirálóbbnak ítélt hölgyeknek.

Az olvasói szavazatok alapján hirdettek győztest hat kategóriában a megszokottnál szűkebb körben, a Várkert Bazárban - alkalmazkodva a jelenlegi helyzethez.

Cakó Kinga, Péterfy Bori, Kulcsár Edina, Illés Fanni és Pataki Lili személyesen vette át a díját, míg Trokán Nóra videó üzenetben köszönte meg az olvasók voksait. A szerkesztőség által odaítélt Az év hősnője díját Dr. Gyurkó Szilvia gyermekjogi szakértő kapta.

A rendhagyó esten, így is, számos hazai híresség tette tiszteletét.  Az eseményen, az előző évekhez hasonlóan, idén is stílusos szettekben jelentek meg az ismert személyek, akik kötelező újdonságként egyöntetűen, egy közös kiegészítő mellett tették le a voksukat: maszkban érkeztek. Így biztonságosan, de stílusosan ünnepelhetett a közönség soraiban többek között Nyári Dia, Balogh Eleni, Sydney van den Bosch, Csisztu Zsuzsa, Csomor Csilla, Tomán Szabina és Marton Adrienn is.

Először Az év hősnője kategóriában - amelyet a GLAMOUR magazin szerkesztősége szavazott meg - a Hintalovon Alapítvány alapítója, Dr. Gyurkó Szilvia vehette át a díjat a magazin főszerkesztőjétől, Maróy Krisztinától. 

Az év divattervezőjének járó szobrot az ország egyik legismertebb modellje, Epres Panni adta át a második jelölését díjra váltó Cakó Kinga számára.

Az év énekesnője Péterfy Bori lett, aki mikrofon helyett most a GLAMOUR szobrot ragadta kezébe, ehhez Járai Márk énekes volt segítségére.

Az év sportolójának Illés Fannit választották az olvasók, akinek a szobrocskát Lipcsei Betta sportriporter adta át. A közönség óriási vastapsa közepette jött le a színpadról Fanni.

Az év színésznője díjának nyertesét Al Ghaoui Hesna újságíró, tudósító, szerző jelentette be, Trokán Nóra pedig videós üzenetben köszönte meg az elismerést.

Az év vállalkozója kategória nyertese Kulcsár Edina, aki csillogó outfitjéhez - stílusosan - csillogó maszkot viselt.

Az év lakberendezője Pataki Lili. Edina és Lili az esemény támogatóinak képviselőitől vehették át a díjakat.

A jelöltekkel és díjazottakkal együtt ünnepelt - többek között - az est műsorvezetője Lékai-Kiss Ramóna is.

Az idei gála körültekintő egészségügyi óvintézkedések mellett zajlott: a biztonságos távolságtartást lehetővé tévő térben, a megszokottnál szűkebb körben, szigorú beléptetési szabályok és a kötelező maszkviselés mellett.