Véget ért az OTTHON Design Ősz kiállítás

2022. 08. 11., 2:15pm
A kiállítók és látogatók is sikeresnek értékelték rendezvényt, amelyre a három nap alatt ezúttal is több ezren voltak kíváncsiak

 

 

Az OTTHON Design Ősz kiállításra ezúttal is több ezer ember látogatott ki a HUNGEXPO-ra ahol 60 kiállító (köztük számos külföldi) mutatta be újdonságait.

A szakmai programokat ezúttal is a HUNGEXPO két szakmai partnere, a Magyar Fa- és Bútoripari Unió (FABUNIÓ) és a Lakberendezők Országos Szövetsége közreműködésével valósították meg. Ezeken a – szervezők adatai szerint - tavalyinál is többen vettek részt. Az egyik legnépszerűbb program idén a Lakberendezők Országos Szövetsége és a VR designer LAB közreműködésével létrejött virtuális túra volt, amelyen a kiállításon megtervezett lakásokba be is „léphettek” a látogatók.  

Teltházas volt a FABUNIO (Magyar Fa- és Bútoripari Unió) szakmai konferenciája, a Wood Smart, amelyen a fa- és bútoripar kitörési lehetőségeiről beszélgettek a részvevők. Sokan látogattak el a WOOD LIKE workshopra, amely a fa megmunkálásával kapcsolatos tevékenységeket mutatta be. Népszerű volt a WOOD LIKE After Pop Up is, ahol a FABUNIO pályázatán nyertes tervezők munkáit állították ki.

Sikeresnek ítélték budapesti megjelenésüket a román és indonéz kiállítók, akik kollektív standokon mutatták be országaik legújabb bútoripari termékeit.

Az idei OTTHON Design egyik kedvenc közönségprogramja volt a BOOOK Kiadó színpadi beszélgetés-sorozata, többek között Csalár Bencével, Vágó Pirossal és Gáspár Beával.

A következő OTTHON Design kiállítás 2023 tavaszán (március 29-április2.) lesz a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban, akkor a CONSTRUMA csoport részeként.