Veganuár Inglot módra

2020. 28. 01., 9:15am
Tudtad, hogy a sminked is lehet vegán? Sőt az INGLOT márka használatával garantáltan állatkísérlet-mentesen fejlesztett termékekkel készítheted el lookodat.

Tudtad, hogy a sminked is lehet vegán? Sőt az INGLOT márka használatával garantáltan állatkísérlet-mentesen fejlesztett termékekkel készítheted el lookodat.

Egy felelősen gondolkodó vásárló manapság odafigyel a kozmetikai termékek beszerzésére is. Most már nem elég, ha csupán a csomagolást nézed meg!

Cruelty free vagy vegán?

Azáltal, ha egy kozmetikai termék gyártása teljes egészében az Európai Unióban zajlik, biztosítható, hogy a termék állatkísérlet-mentesen készüljön. Az EU-ban ugyanis már tiltott az állatokon végzett kísérlet. De tudnod kell, hogy a cruelty free termékek nem feltétlenül jelentik azt, hogy az adott termék nem is tartalmaz állatokból származó alapanyagokat, azaz attól  nem biztos, hogy vegán.

Vegánnak azokat a kozmetikai termékeket nevezzük, melyeknek előállításához egyáltalán nem használnak állati származékokat!

Mit válassz? Ismered az Inglotot?

Az Inglot termékek egy része sem állati összetevőt (pl. kollagén, koleszterint vagy zselatin), sem állatokból származó összetevőt (tej, méhviasz, méz) nem tartalmaz, így a vegán termék embléma feltüntetésére jogosult.

Ráadásul választékunk valóban pompás! Kínálatunkban a legtrendibb színeket, textúrákat megtalálod az egyszerűtől a legmenőbb csillámosig. Rúzsaink, szemhéjpúdereink, alapozóink, bőrápolóink használatának csak a képzeleted szabhat határt! Mi biztosan ott leszünk, segítünk, hogy megvalósítsd az álomsminked!

Légy Te is tudatos vásárlásaidban, fogyasztásaidban! Ha teheted, óvd az állatokat, vásárolj az EU-ban előállított, állatkísérlet-mentes és vegán kozmetimukokat!

Irány a Veganuár!

Mi az a Veganuár? Egy 30 napos kihívás! Légy egy hónapig teljesen vegán! Adj esélyt egy új szemléletnek, egy új életformának!

Ha tetszik, tovább folytathatod a vegán termékek használatát!