Vár a konyhák éves seregszemléje!

2022. 22. 02., 9:48pm
Szeress bele az új konyhádba a Konyhakiállításon!

 

Ezen a linken már beszerezheted kedvezményes árú belépődet az eseményre, ahol a legújabb konyhabútorokkal, kis- és nagygépekkel és izgalmas programokkal várnak. Itt találsz egy átfogó konyhai design trendhatározót, izgalmas áttekintést a hűtődivat jelenlegi állásáról, interjút egy kiváló olasz bútorokra specializálódott cég alapítóival, továbbá megismerhetsz egy ikonikus, személyre szabható tűzhelyeket készítő francia márkát, és megízesítheted a hétköznapjaidat az év legforróbb gasztronómiai irányzataival.

2022 mértékadó konyhai design trendjei

2022-ben minden eddiginél gazdagabb konyhabútor felhozatallal készülünk a konyhájukat szeretőknek és az építkezés vagy felújítás előtt állóknak. A legfrissebb átfogó trend bemutatókban nem kevesebb, mint 20 inspiráló stílussal ismerkedhetsz meg. Külön-külön is megállják a helyüket, de kombinálhatóak is az igazán egyedi végeredményért. Kattints, és inspirálódj!

A hűtődivat rövid története és ezerszínű arca

Szalai Dávid, a SELL Magazin szakértője alapos történeti áttekintés után, izgalmas példákon keresztül mutatja meg a modern hűtők elképesztően színes felhozatalát. Retro stílus, könnyedén cserélhető front, egyedi, személyre szabható grafika, luxusmárkák ikonikus mintáival díszített darabok - manapság már bármelyiket megkaphatod! A Konyhakiállításon hűtődivat-bemutatóval várunk, készülj fel blogposztunkkal!

Makulátlan olasz design és maximális rugalmasság

A Cook & Room csapata már több mint 17 éve foglalkozik otthonos és stílusos terek kialakításával. Az általuk nagyon kedvelt olasz design mellett rakták le a voksukat. De nem csak a Made in Italy elvet tartják fontosnak termékeik kiválasztásánál, hanem a felső kategóriás minőségre és az aktuális trendekre, egyediségre is nagy figyelmet fordítanak. Ismerd meg őket közelebbről interjúnkból!

Kézzel készült, tradicionális francia tűzhelyek

Az idei Konyhakiállításon a Wood World Design standján egy igazán különleges francia kuriózummal találkozhatsz. A Lacanche személyre szabható, egyedi tűzhelyeivel nem kell kompromisszumot kötnöd esztétika és magas teljesítmény terén: a garantált minőség mellett kiválaszthatod a számodra tökéletes stílust, színt, magasságot, égő konfigurációt és kiegészítőket. Ismerd meg a több évszázados múlttal rendelkező márkát cikkünkből!

A legforróbb gasztrotrendek - nem csak konyhatündéreknek

Ázsiai íz utazás, füstös BBQ, umami, egzotikus gyümölcsök, fűszerek és fenntarthatóság – ezek jellemzik 2022-ben a trendeket a nemzetközi gasztronómiai szakemberek véleménye szerint. A Konyhakiállítás három napja alatt tapasztalt séfektől lesheted el a praktikákat, cikkünkkel pedig addig is megbolondíthatod a konyhában töltött perceket!

Jegyek:

Elővételben: 3500 Ft

Ápr.22-től: 4000 Ft

Diákjegy: elővételben és ápr.22-től 2500 Ft (Csak a Budapest Aréna jegypénztárában és az Interticket irodákban vásárolható)

Családi jegy: elővételben 8000 Ft, ápr.22-től 9000 Ft.

Infó és forrás: http://www.konyhakiallitas.hu