Valentin napra – Trend ajánló

2018. 13. 02., 1:05am
A Valentin nap - ugyan a magyar hagyományok szerint Bálint nap – régi és új ünnep is. A télűző Bálint összemosódik az Amerikától átvett Valentin, a szeretet napjának megtartásával.

A Valentin nap - ugyan a magyar hagyományok szerint Bálint nap – régi és új ünnep is. A télűző Bálint összemosódik az Amerikától átvett Valentin, a szeretet napjának megtartásával.

S miután a Valentin beköltözött jeles napjaink közé, ünnepeljük meg! Akár otthon, akár valamilyen szép helyen, akár buliban tartjuk, azonnal fölmerül a kérdés: mit vegyek föl? Ez a piros ruha egyrészt színével, másrészt különleges díszítésével magával ragadja a tekintetet: egyrészt elegáns, másrészt szexis. Kiegészítőnek elég hozzá egy arany vagy ezüst széles karkötő.

A fehér bőr szett szintén megfelel egy szép estéhez, egy jó bulihoz. A fehérsége elegáns, a szabása trendi, díszítése a féloldalas rojtozás. A karkötő éppolyan vékony fehér és ezüst bőrpántokból készült, mint a szoknyán a rojt.

A kék, különleges bőrdzsekiben igazán hódító lehet a viselője. A szoknya is bőr, méghozzá ezüst. Féloldalas fűzéssel készült, nagyon mini, tehát csak fiataloknak! Kiegészítője a fehér, ezüst, kék, lila bőrből tekert karkötő, és a kék bőr nyakbavaló.

Pirossal nem tévedhetünk nagyot Valentin napkor, tehát bátran viseljük! Az átlapolós ruha a saját anyagból készült övvel és a felnyitott ujjakkal igazán up to date megoldás, emellett nagyon csinos! Bátran viseljünk hozzá színes kiegészítőket, ha bulizni megyünk!

Nem feltétlenül kell ragaszkodni piros színhez! Vacsorázni, színházba, alkalmi eseményekhez a fekete – arany kis ruha csodás megjelenést ad! A fekete összhatás megtöréséhez ajánlott egy arany vagy bézs színű cipő!

Csipke és selyem: szuper választás a meggypiros, ejtett vállú, ujjatlan ruha. Különlegessége a selyemből készült hosszú öv, ami a derékra tekerve, masnira kötve kiemeli a karcsú derekat.

És ne feledjük: mindenben nagyon csinosak vagyunk, amiben jól érezzük magunkat, és illik az alakalomhoz, tehát Valentinra fel!

Fotó: Havas Miklós

Ruhák: Charm, Pásztor Leder, Nana’s, Kiegészítők: Laoni