Valentin-napi ajándéktippek

2020. 10. 02., 3:56pm
Közeledik a Valentin-nap, amikor kifejezhetjük a párunknak, vagy bárkinek, hogy mennyire fontos számunkra. Az évek során már minden ajándékötletet bevetettél, és most tanácstalan vagy?

Közeledik a Valentin-nap, amikor kifejezhetjük a párunknak, vagy bárkinek, hogy mennyire fontos számunkra. Az évek során már minden ajándékötletet bevetettél, és most tanácstalan vagy?

Íme, 3+1 költségtakarékos ajándéktipp

Az angolszász országokból eredő Valentin-nap, magyarul Bálint-nap a 20. század végétől kezdett elterjedni az egész világban, így hazánkban is. Az ünnepen apró kedvességekkel, romantikus gesztusokkal lepjük meg a párunkat, ezzel is kimutatva, hogy mennyire fontos nekünk. Néha azonban nehéz megtalálni a legmegfelelőbb ajándékot, így a Premier Outlet összegyűjtött pár remek pénztárcabarát ötletet.

Parfüm

Az egyik klasszikus ajándékötlet, a parfüm, amivel mind a hölgyeket, mind az urakat meglepheted. Ha bizonytalan vagy a legmegfelelőbb illatot illetően, akkor a hölgyeknek tavaszias, virágos, az uraknak pedig friss, fás illatot javaslunk. Nézz körül Parfümoutlet üzletben és biztosan megtalálod a tökéletes ajándékot!

Elegáns ing vagy fehérnemű

Bálint-napon az egyik legnépszerűbb meglepetés a fehérnemű, amivel a hölgyek nem csak magukat, hanem a párjukat is meglephetik. Ha igazán csinos darabra vágysz, nézz körül a Triumph-nál. Férfiaknak pedig egy elegáns ing, vagy nyakkendő a legszuperebb választás. Ha prémium minőségű ingeket szeretnél, ajánlott a Pierre Cardin és Cinque üzlet.

Közös sportolás, kikapcsolódás

Idén ajándékozz szerelmednek egy felejthetetlen élményt és menjetek el kirándulni. Az aktív pihenéshez elengedhetetlen egy kényelmes tréningruha és sportcipő, valamit egy trendi hátizsák. Ha hiányzik egy-egy sportos darab a gardróbodból, akkor érdemes ellátogatnod Budmil, Nike, Converse boltokba. 

Könyv

Ha a korábbi években már ellőtted a virágot, az édességet és a közös vacsora élményét, akkor idén érdemes a könyvesboltok felé venni az irányt. Hiszen nincs is jobb egy pörgős nap után kicsit hátradőlni és belefeledkezni egy szerelmes regénybe, versbe. Valentin-nap alkalmából az Alexandra több száz romantikus regényre kínál szuper kedvezményt.

Ha különleges ajándékkal szeretnéd meglepni a szerelmed, akkor látogass el Premier Outletbe, ahol Valentin-nap alkalmából február 10-16. között akár 70%-os kedvezményekkel várnak! A több mint száz divatmárkát kínáló üzletközpontban keresd a különleges Valentin-napi ajánlatot, és lepd meg kedvesed, barátaid, családtagjaid, vagy magadat egy - egy akciós darabbal.