Vadonatúj szálloda Stájerországban

2020. 10. 10., 5:49pm
2021 második negyedévében nyitja meg kapuit a vadonatúj, 90 szobás Aiden by Best Western @ Stadtgut Hotel Steyr.

2021 második negyedévében nyitja meg kapuit a vadonatúj, 90 szobás Aiden by Best Western @ Stadtgut Hotel Steyr.

A szálloda kitűnő lokációnak örvend, hiszen az elbűvölő és történelmi jelentőségű Steyr városában található egy ipari és technológiai központban, a TIC Technology and Innovation Centerben.

Újabb Best Western márka az Accent Hotels égisze alatt

 A „lifestyle” hotel irányzatot testesíti meg az új épület, amelynek hangulata a szálloda teljes miliőjében megjelenik.

A rendkívül különleges, laza és egyedi stílusjegyekkel büszkélkedő szálloda, a történelmi belváros természeti és innovációs sajátosságait ötvözi. Ennek köszönhetően a belsőépítészeti tervezést a város, a természet és a fémfeldolgozó ipar találkozása ihlette, amely a település múltját és jelenét kívánja demonstrálni. A design és a kényelem mellett az okos szolgáltatások is prioritást élveznek.

Ez lesz a márka első szállodaprojektje Ausztriában, világszerte pedig a tizenkettedik. Az újonnan nyíló hotel osztrák tulajdonos fejlesztése alatt áll, az üzemeltetését viszont a magyar Accent Hotels fogja menedzselni, aki már jól ismeri a Best Western brandet.  Székesfehérváron évek óta sikeresen üzemelteti a Best Western Plus Lakeside Hotelt is.

„Nagy örömünkre szolgál és büszkék vagyunk, hogy mi működtethetjük az első Aiden by Best Western szállodát Ausztriában, ezen a magával ragadó és központi helyszínen. A szálloda modern stílusban és egy különleges dizájnkoncepció jegyében fogja visszatükrözni a város, a természet és az innováció témáit. Ez az új lifestyle márka tökéletesen összhangban van egyedi és stílusos szállodánkkal" – állapítja meg Csordás Imre, az Accent Hotels vezérigazgatója.

Tekintve, hogy a szálloda a Steyr melletti ipari és technológiai parkban található, ahol jelenleg 50 vállalkozás működik, mintegy 1300 főt foglalkoztatva, így elsősorban az üzleti vendégek jelenlétére számít a szálloda vezetősége.

A látványtervek forrása: Conen GmbH