Utazás a Szabadság Szigetére

2023. 01. 08., 9:57pm
Légy részese a Sziget-élménynek!

 

ITT A SZIGET APP!

MINDEN INFÓ A ZSEBEDBEN LESZ!

  • Programtábla és helyszínek
  • Program keresés és idővonal
  • Kedvenc bulik és személyreszabott programtábla
  • Értesítés kedvenceid kezdési időpontjáról
  • Fesztivál infók a legfrissebb, legfontosabb Sziget hírekről
  • Karszalag funkciók (feltöltés, egyenleg, fennmaradó összeg, visszafizetési infók)
  • Fesztiváltérkép

Kerüld el a sorban állást, töltsd fel karszalagodat az applikáción keresztül. Részletekhez kattints a TopUp menüpontra az appon belül.

 https://szigetfestival.com/en/mobileapp 

Sokféle képen eljuthatsz a Szigetre, a szervezők mindenre gondoltak.

Elolvashatod alább, hogy mik ezek, és Itt is mindent megtudhatsz: https://szigetfestival.com/hu/travel

A Sziget fesztivál Budapest szívében, az Óbudai-szigeten található. A pontos cím: Május 9. park, Budapest, Magyarország, 1033. Ellenőrizze a Google Maps- en !
Soha nem volt még olyan egyszerű egy Fesztiválra utazni, mint a Szabadság Szigetére. Kérjük, tekintsd meg az összes lehetséges közlekedési eszközt.

OMIO app

Nem tudod még, hogyan érkezz a Szigetre? Akkor az Omio biztos szuper társad lesz a keresgélésben. Találd meg a számodra legjobb busz-, komp-, vonat- vagy repülőjáratot és foglald is le egyből! Töltsd le az appot és könnyítsd meg a Budapestre vezető utadat! ha pedig a fenntarthatóság is fontos számodra: érkezz vonattal vagy busszal!

https://www.omio.com/

Budapesti közösségi közlekedés

Ha közösségi közlekedéssel jönnél, akkor érdemes letöltened a BudapestGO applikációt, ami szuper segítség lesz az utad megtervezésében. Kérjük, hogy a Filatorigát megállóban szállj le, és a K-híd felől közelítsd meg a Szigetet. A H-híd le van zárva a gyalogos és kerékpáros forgalom elől.

Autó

A Sziget fesztivál az Óbudai-szigeten lakik, ha pontosabb címet szeretnél, akkor itt vagyunk! a Google Maps-en. Összeszedtük a legfontosabb appokat, partnereket, akikkel könnyedén eljutsz hozzánk.

SHARE NOW

Ha a kényelmet és a szabadságot választanád inkább, akkor Budapest bármely pontjáról irány a Szabadság Szigete a SHARE NOW autómegosztóval! Érkezz hozzánk a hivatalos autómegosztó partnerünkkel könnyedén, és állj be a H hídnál lévő dedikált SHARE NOW parkolóba!

Ittas állapotban jó ötletnek tűnhet a volán mögé ülni, de már kis mennyiségű alkohol is befolyásolhatja a reakcióidőt és homályos vagy kettős látást okozhat, ami veszélyezteti a testi épségedet. És sajnos nem a csak a tiédet. Hogyan kerüld el az ebből fakadó balesetet? Egyszerű: ha ittál, ne vezess.

https://www.share-now.com/hu/hu/sziget/

Blinkee

Élvezd a szabadságot, amit a Blinkee elektromos robogói nyújtanak! Foglalj le egy robogót és irány a Sziget Fesztivál! Érkezz kényelmesen és biztonságosan blinkee elektromos robogóval, és parkolj le a Főbejáratnál található parkolóban. Töltsd le a blinkee.city app-ot, regisztrálj, és keresd meg a legközelebbi blinkee robogót! Ha diák vagy, élj a diákkedvezménnyel, de az 1.perc mindenkinek ingyenes!

https://blinkee.city/hu

Lime roller

A LIME célja egy olyan jövőt építeni, ahol a közlekedés megosztott, megfizethető és karbonsemleges. Ezzel a törekvéssel mi a Szigetnél maximálisan azonosulni tudunk.
A fesztivál ideje alatt gyere Lime-mal a Szigetre! Csak annyi a dolgod, hogy feloldod a kiválasztott rollert, és amikor odaérsz a fesztiválra, keresd az alkalmazásban is jelzett parkoló pontot! Velünk egyenesen a Főbejáratig tudsz jönni, melyet a helyszínen egy Lime plakát is jelezni fog, a K híd mellett.

https://www.li.me/

Bicikli

Gyere kerékpárral a Szigetre, és élvezd ki szolgáltatásainkat: ingyenes tárolás, gyorsszervíz és kölcsönző. Kerékpárúton juthatsz el a Szigetre a budai rakparton a K-híd bejáratáig, ahol a kijelölt kerékpártárolóban elhelyezheted a kétkerekűdet, amíg a fesztiválon tartózkodsz. A H-híd le van zárva a gyalogos és kerékpáros forgalom elől.

miniBUD: két féle igénybevétel lehetséges

1.miniBUD Város-járat

A miniBUD a Sziget Fesztivál hivatalos partnereként városi transzfereket indít közvetlenül a fesztivál bejárata elől a Nyugati pályaudvarig és vissza. A módosítható időpontok és sűrű menetrend biztosított, vedd meg jegyed egyszerűen ezen a felületen néhány lépésben most!

2.miniBUD reptéri transzfer

Irány a Sziget a miniBUD reptéri transzferrel! Vásárold meg online a miniBUD oldalán vagy a reptéren a jegyedet. Sűrűn indulnak a járatok, légkondival és kényelmes ülésekkel ellátva.

https://www.sziget.minibud.hu/

Sziget Hajójárat

Érkezz stílusosan a Szabadság Szigetére, Sziget Hajóval! A Jászai Mari téri kikötőből indulunk, és egyenesen a Sziget kikötőbe úsztatunk át, ill. vissza ugyanide érkezünk. A menetidő kb. 22-26 perc. A jegy csak egy útra érvényes. Ha van Sziget CityPass by Budapest Cardod, akkor nem kell jegyet vásárolnod, számodra ez a szolgáltatás ingyenes. Csekkold a menetrendet ide kattintva!

Taxi

Ha inkább taxiznál, akkor válaszd hivatalos partnereinket, akikkel biztonságban utazhatsz

6x6 Taxi

Főtaxi

BOLT Taxi

Forrás: https://szigetfestival.com/hu/travel