Ünnepi zenevarázs

2023. 21. 12., 1:25pm
A Pannonia Entertainment kiemelt, karácsonyi programkínálatában ismét két, ünnepi családi koncert szerepel

 

by Szendi Horváth Éva

Jonas Kaufmann

A mozi-termekben az advent utolsó hetétől az év utolsó napjáig Jonas Kaufman, illetve André Rieu nagyszabású, rendkívül látványos koncertje varázsolja el a nézőket. A német sztártenor a Csendes éj születéstörténetéről mesél, a holland keringőkirály pedig több generációt kíván szórakoztatni musical, operett- és operarészletekkel, népénekekkel és természetesen az elmaradhatatlan keringővel.

Jonas Kaufmann – Csendes éj

Jonas Kaufmann gyermekkori karácsonyi emlékeit és felnőttként megélt örömteli pillanatait idézi fel ebben a különleges koncertfilmben. Az év legünnepibb időszakát kedvenc dalaiból álló, egyedülálló válogatással így ünnepeli. A koncertet a Salzburg melletti oberndorfi Csendes Éj-kápolnában rögzítették, ahol 1818. december 24-én először adták elő Joseph Mohr és Franz Xaver Gruber Csendes éj című karácsonyi énekét.

A film alatt a néző bepillanthat a salzburgi karácsonyi vásári forgatagába is. Közben olyan fülbemászó, ismerős, világszerte népszerű dallamok vidítanak jobb kedvre mindenkit, mint az Adeste fidelis, O come vagy a Stiele Nacht. Majd az amerikai ünnepek kedvencei következnek, mint például a Let It Snow!, a Winter Wonderland vagy éppen a White Christmas. Hallhatóak továbbá olyan hagyományos német karácsonyi dalok, mint az Ihr Kinderlein kommet és a Kling, Glöckchen.

VETÍTÉSEK

André Rieu: Fehér karácsony

Sokak számára a karácsony az év legcsodálatosabb időszaka. Az idén a közönség már december 22-től találkozhat André Rieu Fehér karácsony című mozis különkiadásával, melyet biztos soha nem fog elfelejteni!

Az első csengőszóra André téli tündérországának páratlan karácsonyi hangulatába merülhet el a néző. Megcsodálhatja a pompásan feldíszített, hó fedte, karácsonyi palotát két jégpályával, gyönyörű téli jelenetekkel, romantikus világítással, vörös szőnyeggel, milliónyi

égősorral, 150 gyönyörű csillárral és több mint 50 velencei kandeláberrel.

A közönség önfeledten élvezheti az évszak varázslatos hangulatát. A mozi-teremben mindenki énekeljen és táncoljon az időtlen karácsonyi dalokra, a romantikus keringőkre és a világ minden tájáról érkező gyönyörű melódiákra! Elhangzik majd a Jingle Bells, az Ave Maria, az Oh Holy Night, az Hallelujah, a Sleigh Ride és még sok más ünnepi muzsika. A mozi közönsége exkluzív kulisszatitkokat is megtudhat. Charlotte Hawkins műsorvezető Andréval a zenés téli csodaország megteremtéséről beszélget majd. Ez a mozis közvetítés tökéletes karácsonyi elő-ajándék az Rieu-rajongóknak!Vegyen részt Ön is André Rieu és a Johann Strauss Zenekar vadonatúj karácsonyi koncertjén, mindezt a kedvenc mozija kényelméből élvezheti! Ez az alkalom biztos, hogy felejthetetlen ünnepi csemege lesz az egész családnak. Váltson jegyet most az André Rieu: Fehér karácsony című koncertre! 

VETÍTÉSEK

Jonas Kaufmann és André Rieu karácsonyi koncertje a Pannonia Entertainment terjesztésében már a mozikban! Az előadások december 31-ig tekinthetők meg országszerte.

Előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=sCdb03MTBlc