Ünnepi szezon sztárok és jeges keserédes frissítők

2022. 29. 11., 9:58am
Az összetartó erő ezen a télen is működésbe lép

 

A kávézólánc jellemző szezonális menükínálata 2022 november 8-tól ismét elérhető, hogy piros poharaival és ünnepi ízeivel megörvendeztesse a kávérajongókat. Itallapjára idén is felkerültek az ünnepi szezon sztárjai, így a Toffee Nut Latte és a Gingerbread Latte. De nem maradt ki a repertoárból az egyedi ízvilágú Chocolatey Gingerbread Latte és a Caramel Waffle Latte sem. A Starbucks mindezen túl egy igazi jégbe zárt ízvilágot is feltár a keserédes frissítőket kedvelők előtt a széles választékú Frappuccino® Blended Beverage italain keresztül.

Azok számára, akik szeretik a lélekmelengető italokat idén is elérhető a pirított mogyorós és karamellás aromájáról ismert Toffee Nut Latte, amely minden kortyával örömet hoz a hétköznapokba. De a mézeskalácsra emlékeztető Gingerbread Latte és Chocolatey Gingerbread Latte is könnyedén kedvencünkké válhat. A gofri ízét idéző Caramel Waffle Latte pedig tökéletes választás egy jóízű beszélgetés mellé baráti összejövetelek alkalmával.

Egyre többen előszeretettel választják még a zimankós évszakban is a hűsítő finomságokat. A Starbucks éppen ezért most reflektorfénybe helyezte jeges italait, hogy a karácsonyi vásárlás jól megérdemelt szünetében a vendégek felfrissíthessék magukat néhány hűtött ínyencséggel.

Az Iced Toffee Nut Latte és az Iced Gingerbread Latte ugyanazt az ízvilágot biztosítja a vendégek számára, mint a - már jól ismert- meleg változataik, egy jéghideg csavarral megtoldva. Idén télen a márka ikonikus Frappuccinojának széles választékával várja vendégeit, melyek talán a kávé kevésbé ismert, de annál zamatosabb oldalát emelik ki. Az első Frappuccino® Blended Beverage a Starbucks kávéház által 1993-ban lett megalkotva Californiában, amelyből most négyféle változat is felkerült a hazai itallapokra. Az italok télies ízesítésükkel Toffee Nut Frappuccino®, Gingerbread Frappuccino®, Chocolatey Gingerbread Frappuccino® és Caramel Waffle Frappuccino® néven kérhetőek ki a kávézókban.

A Starbucks szezonális kínálatában a már megszokott módon prémium karácsonyi szemes kávéi is elérhetőek, így a Christmas Blend és a Starbucks® Christmas Blonde Roast ismét megjelent a kínálatban. Hagyományokhoz híven egyedi ünnepi öltözetet kaptak, hogy a karácsonyfa alatt dekoratív ajándékok válhassanak belőlük. Ezúttal piros és zöld csomagolásaikról, illetve csillagra és mikulásvirágra emlékeztető mintáikról ismerhetőek meg a polcokon. Míg a Christmas Blend könnyen felismerhető fűszeres ízvilágáról és csokoládés utóízéről, addig a Starbucks® Christmas Blonde Roast inkább citrusos és gyümölcsös jegyekkel kevert juharszirupos ízharmóniájáról ismert. Ha a kávébabokon túl kedvenc Starbucks ízeiket is hazavinnék a vendégek, akkor érdemes a Toffee Nut és a Gingerbread szirupokat is beszerezni az otthon készült koffeines italok ízesítéséhez.

Az ikonikus Red Reusable Cup most is elmaradhatatlan kelléke az ünnepekre való készülődésnek, így aki tavaly lemaradt volna róla, az most könnyen beszerezheti azt. Az újra felhasználható termékek között megtalálható az ünnepi színváltó pohár is, amely tökéletes darabja minden Starbucks rajongó kollekciójának. Ezentúl a vendégek még legalább tizenkétféle divatos tumbler és cold-cup stílusú pohár, továbbá két hangulatos bögre közül válogathatnak, ha meglepnék magukat vagy ismerősüket egy trendi ajándékkal. A kedves gesztussal így ráadásul hozzájárulnak a fenntarthatósághoz és a környezetvédelemhez is, melyet a Starbucks 160 forint kedvezménnyel honorál minden reusable cup-ba, vagy saját thermosba kért ital vásárlásakor.

A karácsony szeretetteljes hangulatát keltő termékek limitált ideig elérhetőek a boltokban, így érdemes az ünnepre hangolódást a kedvenc Starbucks itallal kiegészíteni.