Ünnepeljünk és ajándékozzunk együtt!

2019. 18. 11., 11:20am
Egészen december 21-ig, a MikulásGyár és az Alexandra Kiadó azon fáradozik, hogy mindenki karácsonya varázslatos legyen.

Egészen december 21-ig, a MikulásGyár és az Alexandra Kiadó azon fáradozik, hogy mindenki karácsonya varázslatos legyen.

A kiadó jóvoltából az idén minden MikulásGyár ajándékcsomagba kerül egy csipetnyi varázslat, hiszen 35 ezer könyvet ajándékoz a rászorulóknak. 

A cég  emellett  a MikulásGyár helyszínén 30 négyzetméteres olvasósarkot is kialakít, itt a kicsik és nagyok egyaránt elmerülhetnek a mesék világában. A szervezők arra bátorítanak mindenkit, hogy csatlakozzanak hozzájuk. Bárki felolvashat a közönségnek, így a sok ember együtt élheti át a karácsonyra készülődés csodálatos pillanatait!

Az Alexandra Kiadó lehetőséget ad azoknak a gyerekeknek is, akik saját történeteiket szeretnék megosztani a MikulásGyár közönségével. Ha valaki szeretne egy mesényi jókedvet ajándékozni karácsonyra, kattintson ide, adja meg a nevét és az e-mailcímét, és foglaljon le egy fél órát, amikor felolvas!

Végül, de nem utolsósorban a Kiadó angyalkái elkészítették az első MikulásGyár mesekönyvet. A megvásárlása révén mindenki tehet azért, hogy a leginkább rászorulók karácsonya is feledhetetlen legyen. A mesekönyv elérhető a kiadó holnapján: A nagy MikulásGyár mesekönyv