Ünnepeljük a karácsonyi időszakot - az új adventi naptárral

2023. 11. 12., 5:07pm
Minden évben... nem csak a Mikulás, hanem az új essence adventi naptár ideje is eljön!

 

Az idei mottóval - "merry everything & happy always" - egy beauty lover kívánsága sem marad teljesítetlenül - garantáltan! A naptár már kívülről is ünnepi hangulatba hoz a gyönyörű karácsonyi gömbökkel és az ünnepi színekben pompázó aranyos részletekkel. A szeretettel megtöltött adventi naptár karácsony estéjéig minden nap mosolyt csal az arcodra - vagy szeretteid arcára. A limitált kiadású essence merry everything & happy always adventi naptárral, az X-Mas szezon biztosan felejthetetlen lesz, 24 meglepetéssel, ünnepi megjelenésben.

essence merry everything & happy always adventi naptár

Azok számára, akik nem tudnak várni, íme egy kis ízelítő: a 24 ajtó mögött olyan limitált kiadású termékek találhatóak, amelyek teljes megjelenést biztosítanak az arc, a szem, a körmök és az ajkak számára, valamint néhány praktikus szépségápolási eszköz.

Ott van például az aranyos mini fényes körömlakk, amely garantáltan passzol minden karácsonyi ruhához.

A tökéletes ünnepi ajak sminkhez próbálj ki egy ápoló csillogó szájfényt vagy egy kifinomult bogyós árnyalatú, félig matt rúzst.

Az ünnepi időszak kényeztető pillanataihoz próbáld ki az essence holo arcmaszkot és a csillogó rózsaszín szemöldökcsipeszt.

És ez a must-have is garantálja a csillogó pillanatokat: az arc- és körömgyöngyök tökéletesen kiemelik a körmöket és az arcot.

Ha a karácsony előtti napok kissé stresszesek, az arc tökéletesítő púder gondoskodik a hibátlan arcbőrről.

Ezzel a 24 darabbal jöhet a karácsony!