Ünnepeld a nyári szünetet trendi kiegészítőkkel!

2023. 20. 06., 10:07pm
Váltsd valóra gyermeked álmait, lepd meg egy mesés ajándékkal!

 

Gyönyörű cipők, színes hátizsákok és trendi kiegészítők között böngészhetsz Ariel, a Muminok és a Marvel szuperhősök társaságában. Készüljetek fel együtt a felejthetetlen nyári kalandokra talpig stílusban!

Kezdetét vette a több hónapos vakáció. A gyerekek megszabadulnak egy kis időre a mindennapos kötelezettségektől és kipihenik a tanulás fáradalmait. Ez egy tökéletes időszak arra, hogy kedvükben járjunk és örömteli pillanatokat töltsünk velük.

A CCC kínálatában garantáltan egyedi ajándékokat találsz pénztárcabarát árakon! Ajándékozd meg gyermeked egy kedvelt mesefigurás darabbal! Fedezd fel a mesés ajánlatokat az üzletekben és a ccc.eu/hu oldalon vagy az applikációban.

Ariel, a "A kis hableány" című film kedvelt főszereplője nemcsak a mozivásznakon látható, hanem az üzletlánc kínálatában is. Az Ariel-motívummal díszített egyedi lábbelik és kiegészítők készen állnak arra, hogy beteljesítsék minden kis rajongó álmát. Színes szandálok, sportcipők, táskák és hátizsákok 9 – mindez olyan fiatal hercegnőkre vár, akik szeretnék átérezni a víz alatti világ varázsát. A legjobb az egészben, hogy a CCC-nél ezek az aranyos termékek megfizethető áron elérhetőek.

Szandál:https://ccc.eu/hu/gyerek/lany/szandalok/szandal-disney-princess-ss23-262dprn-rozsaszin
Sapka:https://ccc.eu/hu/kiegeszitok/gyerek/sapkak-es-salak/gyerek-sapka-disney-princess-acccs-ss23-198dprn-zoeld

Hátizsák: https://ccc.eu/hu/taskak/hatizsakok/hatizsak-princess-acccs-ss23-159dprn-sokszinu

A Marvel szuperhősök legfiatalabb rajongói számára a CCC egyedi kollekciót készített. Gyermeked most már viselheti kedvenc hőseit sapkákon és tornacipőkön egyaránt! A Marvel képregények és filmek világszerte ismert motívumai átkerülnek a lábbelikre és a kiegészítőkre, egyedi dizájnt létrehozva. Hagyd, hogy gyermeked részese lehessen ennek a lenyűgöző világnak és stílusos módon fejezhesse ki szeretetét a szuperhősök: Pókember, Amerika Kapitány és más Marvel karakterek iránt! És ami a legjobb, mindez kedvező áron, hogy minden gyermek élvezhesse ezt a fantasztikus világot!

Tornacipő:https://ccc.eu/hu/gyerek/fiu/tornacipok/tornacipok-marvel-100-bp40-ss23-300d100marvel-piros

Hátizsák:https://ccc.eu/hu/taskak/hatizsakok/hatizsak-marvel-100-acccs-ss23-138-b-d100marvel-kheki

Engedd, hogy gyermeked felfedezhesse a Mumin-völgy varázsát! A mesebeli kalandok szerelmeseit egy rendkívüli utazásra hívja, amely egy rejtélyekkel és bájjal teli világba kalauzol el a Muminok segítségével. Tove Jansson ismert történetei által ihletett egyedi lábbelik és kiegészítők várnak a gyerkőcökre a Muminok kedvelt karaktereivel díszítve. Fedezzétek fel a tornacipőket, slip-on-okat, a stílusos vödörsapkákat és szövettáskákat – ez csak néhány a gyermekkori emlékeket idéző ajánlatok közül. Merülj el a bájjal és varázslatos képzelőerővel teli világban!

Sapka:https://ccc.eu/hu/kiegeszitok/noi/sapkak-es-salak/noi-kalap-moomin-acccs-ss23-136mmn-szuerke

Sapka:https://ccc.eu/hu/kiegeszitok/noi/sapkak-es-salak/noi-kalap-moomin-acccs-ss23-135mmn-fekete

Táska:https://ccc.eu/hu/taskak/noi-taskak/kezitaska-moomin-acccs-ss23-133mmn-szuerke

Táska:https://ccc.eu/hu/taskak/noi-taskak/kezitaska-moomin-acccs-ss23-134mmn-szuerke

Slip-on:https://ccc.eu/hu/gyerek/lany/tornacipok/tornacipok-moomin-cs205mmn-rozsaszin

A nyári szünet tökéletes alkalom arra, hogy a legkisebbeket is boldoggá tegyük és mosolyt csaljunk az arcukra. Az álomajándékokat a CCC üzleteiben, a ccc.eu/hu oldalon és a mobilalkalmazásban találod.