Ültess fát a Plüss Kommandóval virtuálisan!

2022. 13. 01., 11:22am
A környezettudatosság, a környezet-etikus magatartás, környezetünk védelme, a klímaváltozás és a tudatos fogyasztás régóta fontos szerepet játszik a Plüss Kommandó életében.

 

Jótékonysági webshopjukon a plüssök újrahasználásával is arra tanítanak, hogyan őrizzük meg az értékeket. Nemrég léptünk be 2022-be, de a Plüss Kommandó máris új akcióval készült. Az alapítvány, ami a koraszülöttek megmentésén túl számtalan gyermekeket, családokat segítő programot szervez, most környezetünk védelmét tűzte ki céljául.

Mindannyian szeretnénk gyermekeink és saját magunk számára egy olyan világot teremteni, ahol tiszta, oxigén dús levegőt lélegezhetünk be és leginkább szép, zöld környezetben sétálhatunk! A ökológiai lábnyom csökkentése jegyében a Plüss Kommandó többször szervezett már kertészkedést, környezeti nevelést és sok hasznos szemléletformáló programot is gyerekeknek.

Nemrégen kapcsolatba léptek a TreeMission Egyesülettel, akik faültetéssel járulnak hozzá a fentebb leírtakhoz. Egy fa ültetését már 5.000 Ft-ból biztosítani tudják. Az együttműködés keretein belül minden faültetési adomány 20%-át felajánlják a Plüss Kommandó részére, amiből további koraszülöttek életben maradását támogató, anyaméhre emlékeztető babafészek csomagok készülhetnek.

Így az adni vágyók egyszerre két nemes ügy mellé is állnak. (A támogatókat az alapítvány utazási kedvezményre jogosító kuponnal is megajándékozza, ami a világ szinte minden pontján felhasználható.)