Újra Szóvivő Bált tartanak

2023. 09. 02., 9:00am
A nagycsaládosokat támogatja idén a Szóvivő Bál

 

A hagyományhoz híven ismét támogatást nyújtanak, ezúttal a Nagycsaládosok Országos Egyesületének és a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesületének jótékonykodnak február 11-én. A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének társasági programjai közül a Szóvivő Bál számít a legpatinásabbnak, hiszen múltja egészen a 2010-es év báli időszakáig visszanyúlik. Eseményüket a társasági magazinok rendre a szezon leghangulatosabb báljaként értékelik. Az ennek megfelelően igen népszerű rendezvényt előfordult, hogy mintegy félezren tisztelték meg a jelenlétükkel.

A bálon nemcsak a terített asztal örömei, a zene és a tánc várja a résztvevőket, hanem hagyományosan ekkor adják át az egyesület díjait is. Emellett a Szóvivő Bál nemcsak társasági esemény, hanem jótékonysági rendezvény. A bevételt az egyesület minden esetben gyermekjótékonyságra fordítja.

Perczel Tímea, a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesületének elnöke részletezte, milyen nagy dolog számukra, hogy egy ilyen nívós esemény támogatottjai lehetnek.

- A támogatásoknak sosem az értékét nézzük, minden alkalommal meghatódunk a megkereséseken, hogy tényleg ránk gondoltak, a mi családjainkat tennék boldoggá?! Egyszerűen annyit, de annyit köszönhetünk a jólelkű pártfogóinknak. A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének [MSZE] munkatársa, Kertész Dóra önkéntesünkön keresztül öt éve talált ránk. Azóta Dr. Orodán Sándor elnökkel állunk kapcsolatban, mindenben támogat minket, illetve ösztönzi a tagokat. Ilyen fontos feladatkör elvégzése közben mégis mellénk álltak, nem is akárhogyan. A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete is bebizonyította azt, amit régóta éreztünk már: az igazi erő a közösség erejében rejlik. Ugyanis nem egyénileg, hanem összefogással szervezték meg, hogy kívánságokat teljesítsenek. Gyermek Vágyak-Angyalokat keresünk kampányunk keretén belül, amit évek óta teljes odaadással támogatnak. A segítség itt nem ért véget, mert év közben is, ha egy családnak mikrohullámú sütőre, televízióra, tűzhelyre, edénykészletre volt szüksége, készségesen segítenek. Családjaink mindig eszükbe jutnak – mondta Perczel Tímea, a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesületének elnöke.

- Most az a megtiszteltetés ért minket, hogy a 2023.február11-én, a Marriott Hotelben megrendezendő XVII.Szóvivők Báljának a nagycsaládosok lesznek a támogatottjai. Eddig minden évben a beteg gyermekek javára rendezték a jótékonysági bálokat, az idei évben a nehéz helyzetben élő nagycsaládosokat szeretnék segíteni.Várjuk a támogatók jelentkezését, mert bármilyen segítség sok családnak az életét könnyíti meg - mondta a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesületének elnöke.

További információ: https://szovivok.hu/xvii-szovivo-bal/