Újdonságok, nem csak karácsonyra

2022. 08. 12., 10:55am
Arcápolás napi rutin szerint

 

A Revox B77 Just karácsony előtt kihozta újdonságait, gondolva a megfelelő hétköznapi arcápolásra és az ünnepekre egyaránt.

JUST SZKVALÉN ARCTISZTÍTÓ

Arctisztító & sminklemosó. Ennek a könnyed, olvadó formulának a szkvalén az alapja, mely gyengéd, mégis hatásos tisztító tulajdonsággal bír. A bőr szárítása nélkül oldja fel a napközben felhalmozódott szennyező­déseket, az SPF-tartalmú krémeket és a sminket is.

A bőr tiszta, nyugodt és kiegyensúlyozott érzetű lesz. A terméket minden bőrtípusra lehet alkalmazni, de különösen ajánlott száraz, dehidratált bőrre.

Alkalmazás: Adagolj néhány nyomásnyi gélt a tenyereidbe, majd dörzsöld addig, amíg fel nem melegszik. Masszírozd a száraz arcbőrbe, a szemkörnyéket elkerülve. Langyos vízzel mosd le! Figyelem: egyéni intolerancia felmerül­het egyes összetevőkkel kapcsolatban. Az első használat előtt végezz érzékenységi tesztet!

Kombináld:  más REVOX B77 JUST termékkel a napi bőrápolási rutinod részeként!

JUST RETINOL SZKVALÉN

A szérum egy vízmentes, tiszta retinol formula az arc és a nyak számára. Egyidejűleg a kollagén termelődést is elősegíti, ami révén az öregedés látható jeleivel is felveszi a harcot. A szkva­lén olaj erőteljes hidratálást biztosít, telt és puha bőrt hagyva maga után. Segít javítani a bőr rugalmasságát és selymességét. A szérum könnyed tex­túrája, nem hagy zsíros érzetet maga után és gyorsan felszívódik.

A termék az öregedés látható jeleit célozza meg, úgy, mint a finom vo­nalak, ráncok és a megereszkedett bőr. Különösen előnyös az érett, vala­mint a fénytelen, fáradt megjelenésű bőr számára.

Alkalmazás: Vigyünk fel este 2-4 cseppet a tiszta és teljesen száraz bőrre, elkerülve a szemkörnyéket, és gyengéden masszírozzuk be. A következő termék al­kalmazása előtt várjuk meg, amíg a bőr megszárad. Éjszakai ápolásként használjuk hidratálók vagy olajos kezelések helyett.

Kombináld: REVOX B77 JUST Niacinamid 10 % szérummal mindennapi szépségápo­lási rutinod részeként.

REVOX JUST RETINOL SZKVALÉN és JUST GLIKOLSAV 7% HÁMLASZTÓ TONIK

JUST GLIKOLSAV 7% HÁMLASZTÓ TONIK

A Revox B77 Just 7% Glikolsav Tonik egy hatékony AHA, élénkítő hatás­sal. A Glikolsav hozzájárul a bőr simább textúrájához és ragyogásához. Ez a 7%-os, Aloe Verával gazdagított oldat gyengéden hámlasztja és felfrissíti a bőrt.

Alkalmazás: Vigyük fel esténként, heti pár alkalommal egy vattakorong segítségével a megtisztított és teljesen száraz bőrre, a szemkörnyéket elkerülve.

Kombináld: Ne kombináld egyéb savakkal vagy retinoidokkal!

JUST TENGERI KOLLAGÉN + HA

A szérum egy algás oldat arcra és nyakra, amely elősegíti a bőr hidratált­ságát. A termék könnyű textúrájú formulája mélyen felszívódik a bőrben, és intenzív, hosszan tartó hidratáltságot biztosít. A tengeri eredetű kollagén intenzíven táplálja a száraz és pikkelyes bőrt. A szérum algakivonatának köszönhetően erőteljes nedvességmegkötő és antioxidáns tulajdonságok­kal bír. A hialuronsavval együtt simább és fiatalosabb arcbőrt biztosít.

Ez a termék a bőr szárazságát és kiszáradását célozza meg. Alkalmas szá­raz és kombinált bőrre.

Alkalmazás: 4-5 cseppet vigyünk fel a megtisztított arcunkra és a nyakunkra, gyen­géd masszázsmozdulatokkal, reggel vagy este. Használjuk olajkezelések előtt.

Kombináld: Kombinálhatod különböző REVOX B77 JUST termékekkel a nappali ru­tinod részeként.

JUST TENGERI KOLLAGÉN + HA és JUST ALPHA ARBUTIN 2% + HA

JUST ALPHA ARBUTIN 2% + HA

A  egy élénkítő arcszérum az arc és nyak területére. A tisztított Alpha Arbutin gyengéd, mégis hatékony élénkítő összetevő. 2%-os hatóanyag tartalmával ideális a meglévő pigmentfoltok csökkentésére, illetve megelőzheti továbbiak kialakulását. A szérum Hialuronsavat is tartalmaz a bőr hidratálása érdekében. Ideális a pirosságra hajlamos, pig­mentfoltos vagy heges arcbőrre. Minden bőrtípushoz használható.

Kom­bináld: Revox 20% C-Vitamin Szérummal, Revox 5% Hialuronsavval, vagy Revox 100% Argán olajjal.

Alkalmazás: Vidd fel az arcbőrödre masszírozó mozdulatokkal reggel vagy este, megtisztított, teljesen száraz arcbőrre, a szem környékét elkerülve. Hasz­náld hidratáló vagy olajos szérumok előtt.

JUST REZVERATROL + FERULINSAV

Egy antioxidáns szérum az arcra és a nyakra. A gyorsan felszívódó hidratáló formula kettő, természetesen előforduló, erőteljes antioxidáns 1-1%-os koncentrációjú elegyét tartalmazza. Együttes erővel védelmezik a bőrt a szabad a gyököktől és felveszik a harcot az idősödéssel járó bőrkárosodással. A rezveratrol a sejtek szintjén fejti ki hatását, a kolla­gén és elasztin termelést és a bőr védőrétegének erősítését elősegítve. Végeredményként puha és egészséges kinézetű bőrt hagy maga után. A ferulinsav fokozza az antioxidáns hatást, miközben a korral járó foltok és ráncok kialakulását is csökkenti.

A termék célzott megoldást jelent az egyenetlen bőrszínre, érdes és száraz, valamint a kipirosodásra hajlamos bőrre. Alkalmas olajos, kombinált és száraz bőrre is.

Kombináld a REVOX B77 JUST C-Vitamin 2% szuszpenzióval. Ne kombi­náljuk hámlasztó savakkal!

Alkalmazás: Vigyünk fel 3-4 cseppet megtisztított és teljes mértékben száraz bőrre, majd gyengéden masszírozzuk az arc és a nyak bőrébe, amíg az teljesen fel nem szívódik. Használjunk fényvédő terméket a mindennapokban!

ARCÁPOLÁSI RUTIN CSOMAGOK – NEM CSAK KARÁCSONYI AJÁNDÉKKÉNT!

RUTIN A RAGYOGÓ BŐRÉRT

SZKVALÉN ARCTISZTÍTÓ

1x KOFFEIN 5%

1x C-VITAMIN 20%

1x GLIKOLSAV 20%

  1. LÉPÉS

Gyengéd tisztítás. A rutin első lépéseként a JUST SZKVALÉN ARCTISZTÍTÓ segítsé­gével távolítsd el az arcbőrön található szennyeződéseket és az éjszaka alatt fel­gyülemlett olajokat. Az eredmény: tiszta, hidratált és sima tapintású bőr,ami ezt követően készen áll a további lépések hatóanyagainak magába szívására.

  1. LÉPÉS

A szemkörnyék kezelése. Következő lépésként gyengéden vigyél fel pár cseppet a JUST KOFFEIN 5% szérumból a szem alatti bőrfelületre. Használd az utasításoknak megfelelően a reggeli órákban! Az eredmény: láthatóan kevésbé puffadt szemek és halványabb szem alatti sötét karikák. A szem alatti bőr feszesebbnek, ragyogónak tűnik, ezzel üdébb és éberebb kinézetet kölcsönözve az egész arcnak.

  1. LÉPÉS

Ragyogóbb arcszín. Végül masszírozz pár cseppet a JUST C-VITAMIN 20% antioxi­dáns hatású szérumjából. Használd az utasításoknak megfelelően a reggeli órákban, hogy javítsd SPF1 hatékonyságát! Az eredmény: a bőröd ragyogóbbá, frissebbé vá­lik, így máris készen állsz a napra. Idővel a pigmentfoltok megjelenése is csökken, ami hosszútávon egy egyenletesebb arcképhez vezet.

  1. LÉPÉS

Éjszakai hámlasztás. Az éjszakai rutinod részeként heti 1-2 alkalommal használd a JUST GLIKOLSAVAT 20%, ami a hámlasztásért felel. Az utasításoknak megfelelően mosd le a terméket. Az eredmény: a pórusok eltömődését okozó elhalt hámsejteknek nyoma sem lesz az arcodon.

RUTIN ZSÍROS BŐRRE

1x GLIKOLSAV 20%

1x HIALURONSAV 5%

1x NIACINAMID 10%

  1. LÉPÉS

Mélyreható tisztítás. REVOX B77 JUST GLIKOLSAVAT 20% használd a késői órákban, hetente pár alkalommal a bőr gyengéd tisztítását és szárazra törlését követően. A terméket mosd le az arcodról a terméken található utasításoknak megfelelően. Az eredmény: a pórusok eltömődését okozó elhalt hámsejteknek nyoma sem lesz az arcodon. Felgyorsítja a bőr megújulási képességét, felszínre hozva a friss, üde bőrt, ami így képessé válik a következő lépések hatóanyagait magába szívni.

  1. LÉPÉS

Megerősítés és védelem. A következő lépés egy adag vitamint biztosít a bőröd számára - név szerint B3-at, a REVOX B77 JUST NIACINAMID 10 % szérum használatával. Gyengéden masszírozd a bőrödbe, ezzel elősegítve a hidratáltság mértékét és a bőr védőrétegének erősítését. Az eredmény: idővel ragyogóbbá, fényesebbé és egészségesebbé válik a bőröd, miközben az apró bőrhibák láthatósága észrevehetően csökken!

  1. LÉPÉS

Utolsó lépésként a hidratáló sem maradhat ki a csomagból! Gondoskodj bőröd hidratáltságáról a REVOX B77 JUST HIALURONSAVVAL 5%. Masszírozd a könnyed folyadékot az arcbőrödbe és hagyd, hogy újra életre keltse azt, anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna maga után. Az eredmény: telt, sima és ragyogó megjelenésű bőr egész napon át. A bőröd hidratáltsága végre biztos kezekben van. Így minden adott, hogy csodálatosan érezd a nap folyamán!

NAPI RUTIN SZETT - KARÁCSONYI KIADÁS

1x KOFFEIN 5%

1x HIALURONSAV 5%

1x SZKVALÉN

  1. LÉPÉS

Reggeli energia. Reggel, miután gyengéden megtisztítottuk és megszárítottuk bő­rünket, kezdjük az energizálást a szem környékével – REVOX JUST KOFFEIN 5%. Használjuk ujjbegyeinket, hogy könnyedén felvigyük a szem körüli területekre a né­hány csepp szérumot, majd hagyjuk felszívódni. Az eredmény: azonnali feszes és láthatóan tónusos bőr. Pár perc alatt frissebbnek és üdébbnek tűnünk majd, és a szem alatti bőr napról napra jobban és jobban fog mutatni

  1. LÉPÉS

Ezután itt az ideje a bőr mélyebb hidratálásának a REVOX JUST 5%-os HIALURON­SAVVAL. Masszírozzuk át arcunkat ezzel a könnyű folyadékkal, és hagyjuk, hogy fo­kozza a bőr hidratáltságát, feltöltse és revitalizálja a felület rétegeit. Az eredmény: telt, sima és ragyogó megjelenés egész nap. Végére hagyva a legjobb részt: a ráncok és finom vonalak is kevésbe lesznek láthatóak.

  1. LÉPÉS

Sima felület. Végül zárjuk le bőrünk összes nedvességét, és tegyük még egyenlete­sebbé és puhábbá a REVOX JUST SZKAVLÉNNEL. Adjuk át magunkat egy gyen­géd és gyors fiatalító arcmasszázsnak az ultrakönnyű olaj néhány cseppjével. Az eredmény: táplálja és megnyugtatja a bőrt a hihetetlen komfortos érzés érdekében, miközben meglepően selymes és sima megjelenést eredményez. Minden készen áll a tökéletes arcbőrhöz!

HIALURONSAVAS AJAKFELTÖLTŐ

Alternatív megoldás az invazív ajakfeltöltő módszerek helyett. A hi­aluronsav azonnal hidratáló hatással bír, miközben láthatóan teltebbé teszi az ajkakat.

Csökkenti a finom vonalakat és az ajkakon lévő száraz­ság okozta repedezéseket is orvosolja, ezzel bársonyos érzetet idézve elő. A tápláló olajokkal, antioxidánsokkal és anti-aging összetevőkkel gazdagított formula a volumennövelő hatás mellett az ajkak textúráját is javítja. A végeredmény: ellenállhatatlanul teltebb ajkak, hangsúlyo­sabb formával és ragyogással.

PH-értékének köszönhetően a termék alkalmas a mindennapos haszná­latra is.

Alkalmazás:

Reggelente: Vidd fel az ajakaidra. A felvitel után bátran használd akár kedvenc szájfényed vagy rúzsod is. Vidd fel újra a nap folyamán, ha szükségesnek érzed.

A nap végén: Vidd fel az ajkaidra. Hagyd fenn éjszakára, hogy hidratá­ló maszkként fejtse ki hatását a termék! Átmeneti bizsergető érzés is várható.