Új szintre emelkedett az önbarnítás

2022. 07. 12., 11:47pm
Újdonság: bronzos barna bőr, de a barnaság egy óra múlva lemosható

 

ONE HOUR EXPRESS - ÖNBARNÍTÓ HAB ÉS ARCPERMET

Az Ausztráliában best-seller Aero One Hour Express formula inspirálta ÚJ Bondi Sands One Hour Express Önbarnító Hab és Arcpermet új szintre emeli ezt a népszerű kollekciót.

A One Hour Express arcra és testre való termékei ideálisak azok számára, akik idő hiányában olyan gyorsan ható és könnyen alkalmazható megoldást keresnek, amit 1 óra után egyszerűen le lehet mosni. Az illatmentes, színezett habnak köszönhetően könnyen alkalmazható One Hour Express Önbarnító formula bármilyen bőrtónuson használható, legyél kezdő vagy haladó önbarnító.

Kölcsönözz magadnak ragyogó barnaságot mindössze 1 óra alatt a Bondi Sands One Hour Express termékekkel!

ONE HOUR EXPRESS - ARCPERMET

Az önbarnító rutinod tökéletes kiegészítője lesz az új One Hour Express Arcpermet, amivel bronzos ragyogást kölcsönözhetsz az arcodnak.

A bőrgyógyászatilag tesztelt, érzékeny bőrre is alkalmas, bőrbarát, illatmentes formula tökéletes bronzos ragyogást nyújt számodra a pórusok eltömítése nélkül. A hab alapszínének köszönhetően egyszerűen alkalmazható One Hour Express Önbarnítő Arcpermet azonnali hidratálást biztosít, és lemosás után hosszantartó, ragyogó barnaságot nyújt számodra sminkkel vagy anélkül.

ONE HOUR EXPRESS ÖNBARNÍTÓ HAB

Már elérhető a közkedvelt hab formulájú One Hour Express Önbarnító Hab, amivel tökéletes bronzos barnaságot érhetsz el, hosszú hatóidő nélkül.

Az illatmentes formulát hagyd hatni 30 percig az enyhe nap csókolta hatásért, 1 óráig a bronzos barnaság eléréséhez, és 3+ óráig a legsötétebb eredmény elérése érdekében.

A habot applikációs kesztyűvel lehet a bőrre felvinni.

A Bondi Sands One Hour Express Önbarnító Hab és Arcpermet 2022. novemberétől elérhető a DM kiemelt üzleteiben és weboldalán!

Barníts! Távolítsd el! Ismételd meg!

Önbarnító Eltávolító Hab

Ints búcsút az irritáló bőrradírozásnak, és próbáld ki helyette a bőrápoló hatású Bondi Sands Önbarnító Eltávolító Habot!

Bármilyen önbarnító rutin elengedhetetlen része ez a forradalmian új termék, ami azonnal és csíkmentesen távolítja el a makacs önbarnítót a bőr kiszárítása nélkül.

Ez az érzékeny bőrre is alkalmas önbarnító eltávolító formula mindössze 5 perc alatt tünteti el a nem kívánt barnaságot, miközben hidratálja és selymesen puhává varázsolja bőrödet. Élvezd minden alkalommal a tiszta, sima és selymes bőr érzését a Bondi Sands Önbarnító Eltávolító Habjával, ami tökéletes alapot biztosít az önbarnításhoz!

A Bondi Sands Önbarnító Eltávolító Hab 2022. novemberétől elérhető a DM kiemelt üzleteiben és weboldalán!