Új, megnyerő karakter

2024. 26. 01., 12:05pm
Emeld magasabb szintre az önkifejezést az új eau de parfum intense illattal!

 

Hangolódj magadra, fogadd el saját igazad, hagyd, hogy te diktáld a tempót az új HUGO INTENSE segítségével: megérkezett a HUGO parfümcsalád új, megnyerő karaktere. Hűen hírnevéhez magas illatkoncentrációval készült, ezzel pedig megszületett a valaha volt legintenzívebb HUGO illat.

LÉPJ SZINTET A HUGOVAL

Egyéniségtől és szenvedélytől pulzál: a HUGO INTENSE az eredeti karaktereknek, a trendkövetőknek és a lázadóknak készült, akik folyton újraírják a szabályokat. Igazodva a HUGO alap mottójához “Hugo Your Way” (Jelöld ki saját utad) ez az új, vibráló Eau de Parfum Intense ösztönöz, hogy lépj ki a komfortzónádból és kövesd a benned lüktető alkotóerőt. Maradj eredeti, inspirált, és fedezd fel a kreativitás új szintjeit.

DINAMIKUS ILLAT HŰEN ÖNMAGADHOZ

Roxanne Kirkpatrick és Natalie Cetto alkotta meg a HUGO INTENSE-t, mely aromás, kirobbanóan energikus fűszerességével és fás felhangjaival hű marad a HUGO névhez.

Az illat megragadó stílusban, citrusos jegyekkel indít. A fejjegyek piros grapefruit és lime, melyekhez bársonyos pirosalma-akkord párosul. Az érzékeket megbabonázva a vörös fahéj, vörös kakukkfű és muskátli által jutunk el a szívjegyekhez, majd a vörös bőr, tonkabab, pacsuli és cédrusfa alapjegyekbe burkolózva születik meg az aromás, intenzív, végső elegy.

PIROS, MINT AZ ENERGIA, MAGABIZTOSSÁG ÉS KREATIVITÁS SZÍNE

 

Kívül-belül izzó egyéniség. A HUGO INTENSE üvege piros festésben, határozott fellépéssel jelenik meg. A fekete kupak tökéletesen illik az üvegen található nagy HUGO felirathoz, melyhez az üveg nyakán található piros szövet szíj adja meg a végső tökéletességet.

Ez a HUGO INTENSE. Fejezd ki önmagad, határok nélkül!

Fedezd fel a HUGO-illatok teljes repertoárját: MAN, JEANS és INTENSE

#HUGOYourWay

Terméklink:

https://www.douglas.hu/b/hugo-boss/hugo-ferfi-illatok/hugo/

Elérhető: 2024. január közepétől

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, webshopjaikban, illetve a www.lovebrand.hu oldalon

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.