Új intenzív, férfias, merész illat

2022. 31. 10., 10:54pm
A BOSS új korszakot nyit: merészebbet és hatásosabbat, mint előtte valaha

 

Az ikonikus márka tudja, hogy saját magad vezetőjének lenni egyet jelent a szabadsággal: megalkotni a saját szabályaid és megtalálni saját céljaid.

BE YOUR OWN BOSS!

Az új BOSS eltökélt szándéka, hogy azzá váljon, amilyen lenni akar, és nem vár ölbe tett kézzel, míg a dolgok megtörténnek, hanem megvalósítja azokat. Bízik az ösztöneiben és átveszi az irányítást a saját útja fölött. Oda megy, ahol még senki sem járt ezelőtt és minden lépésnél megtestesíti a „Be your own BOSS” mottót.

Tükrözve ezt az új irányt, a BOSS márka bemutatja a BOSS Bottled Parfum-öt, egy igazán intenzív és férfias illatot, amely felejthetetlen erőt és karizmát kölcsönöz viselőjének.

A fás-ámbrás kompozíció kivételesen gazdag textúrát ad ennek az időtlen és ikonikus BOSS Bottled illatnak.

Mutasd meg belső erőd!

A legelső ikonikus parfüm, a BOSS Bottled Eau Toilette (1998) megalkotója Annick Ménardo. Az ő, illetve a modern illatvilág feltörekvő csillaga, Suzy Le Helley keze munkája az új Eau de Parfum.

A két nő kivételes tehetségét tökéletes összhangba hozva az eredmény nem más, mint egy felejthetetlenül gazdag új illat, mely mély és textúrált. 

A BOSS Bottled illatcsaládot egy magasabb szintre emeli, az eddigi legmagasabb koncentrációtartalmának köszönhetően. Egy nemes parfüm, amelyet minden olyan egyén számára alkottak, aki képes irányítani saját sorsát, megragadni a pillanatot, és saját főnökévé válni.

Zamatos mandarin és fűszeres tömjénolajok keverednek a fejjegyekben, amelyek igazán nemes szívjegyekhez, vagyis a ritka nőszirom koncentrátumhoz és fügefagyökér összhangjához visznek. A cédrusfa esszencia fás alapjegyei és a növényi eredetű bőr akkord összhangja jellegzetes melegséget adnak a hosszantartó hatáshoz.

A fás-ámbrás illat fő illatjegyei:

Fejjegy: Mandarin, Tömjén
Szívjegy: Írisz, Fügefa gyökér akkord
Alapjegy: Cédrusfa, Növényi bőr akkord

Az azonnal felismerhető BOSS Bottled üveg füstös feketében jelenik meg, melyet tömör fekete kupak koronáz ebben az új kiadásban, majd a matt fekete külső csomagolás által válik egésszé ez az attraktív megjelenés.

Ragadd meg sorsod!

Chris Hemsworth az arca a BOSS Bottled illatvonalnak. Ő a főszereplője az új kampánynak is eme új fejezet kezdetén, hogy kifejezze minden BOSS belső erejét.
Elsőként 1998-ban mutatták be, s a BOSS Bottled Eau de Toilette hamar ikonikus státuszt szerzett magának, az egész világon bestseller lett. Folytatva a 2021-es BOSS Bottled Eau de Parfum bemutatását, az új BOSS Bottled parfüm az illatcsaládot egy egészen új, intenzívebb területre repíti, ahogyan a BOSS férfi teljes egészében átveszi az irányítást saját lépései felett.

Egy energikus illat minden egyénnek, aki kész megragadni a saját sorsát.

#BeYourOwnBOSS #BOSSBottled

Kampányvideó:

https://www.youtube.com/watch?v=22cYcolvTVY

Terméklinkek:

https://www.douglas.hu/p/hugo-boss-boss-bottled-1036743

https://lovebrands.hu/hugo-boss-boss-bottled-parfum-ferfiaknak-8642

Elérhető: 2022. október

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, webshopjaikban, a kiemelt magán parfümériákban, valamint a lovebrands.hu webshopunkban.

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.