Új évi gardróbfrissítés

2020. 06. 01., 10:15am
-pénztárcabarát módon. Új év, új lehetőségek, új fogadalmak. Kezdd 2020-at divatosabbnál divatosabb felsőkkel, farmerekkel, elegáns szövetkabátokkal és trendi sportruhákkal!

-pénztárcabarát módon. Új év, új lehetőségek, új fogadalmak. Kezdd 2020-at divatosabbnál divatosabb felsőkkel, farmerekkel, elegáns szövetkabátokkal és trendi sportruhákkal!

Magyarország legnagyobb outlet központja segít a pénztárcabarát gardróbfrissítésben, és ötleteket is ad, mi az, amit mindenképpen érdemes még januárban beszerezni a hölgyeknek és uraknak.

Az új évet rengetegen fogadalmakkal és kihívásokkal indítják. Vannak, akik egész évben tartják magukat az ígéretükhöz, míg mások már a legelején elvesztik a motivációjukat. Az új évi fogadalmak sorában első helyen legtöbbször kinézettel, testsúllyal kapcsolatos ígéretek állnak. Mind a nők, mind a férfiak szeretnének elégedetten a tükörbe nézni, és tetszeni maguknak, illetve környezetüknek. Segítségképp a Premier Outlet összegyűjtötte 2020 legsikkesebb trendjeit, és egy bónusz ötletet is ad azoknak, akik idén fittebb életet tűztek ki célul maguknak.

Apró kövek és csillogás

Azoknak a hölgyeknek, akik igazán elegánsak és egyediek szeretnének lenni, apró kövekkel díszített ruhadarabokat javaslunk. A csillogó kövecskékkel vagy gyöngyökkel díszített farmerkabát vagy a zsebeinél, esetleg combrészén díszített farmer egész évben hódítani fog. Ha valaki ódzkodna a kövektől, az választhat fényes, esetleg csillogó szálakkal átszőtt ruhákat, amiknek nemcsak a partikon és az ünnepi eseményeken lesz helyük 2020-ban, hanem a hétköznapokban is!

Akik megfogadták, hogy idén sokkal csinosabban fognak öltözködni, szerezzenek be egy-egy ilyen darabot, és csempésszenek egy kis eleganciát a szürke hétköznapokba! 

Bőr- és szövetkabátok

Rengeteg férfi is megfogadja újévkor, hogy jobban figyel a külsejére, fittségére. Ahogyan a hölgyeknek kell, hogy legyen a szekrényében egy kis fekete ruha, úgy a férfiaknak mindenképp szükségük van egy elegáns téli szövetkabátra!

Idén a rejtett gombos és a nagy gombokkal ellátott darabok egyaránt trendik lesznek. Ha kicsit lazább viseletre vágynának az urak vagy enyhül az idő, akkor egyértelműen bőrkabátot javaslunk. Ebből természetesen a fekete vagy sötétbarna színűt válasszák, hiszen egy klasszikus, prémium minőségű darabot jó pár évig boldogan viselhetnek majd.

Szatén, csillogás

Ha egy szóval kellene jellemezni a 2020-as trendeket, akkor az az elegancia lenne. Az apró kövek, gyöngyök és a fémes csillogású ruhadarabok mellett idén a szatén anyag lesz az egyik legnagyobb visszatérő. Érdemes beszerezni egy lágy esésű, nőies szatén blúzt vagy blézert, amit egy egyszerű szabásvonalú szoknyával vagy bő, magas derekú nadrággal is lehet kombinálni.

Vigyázat, a túl sok csillogás sem jó! Fontos odafigyelni arra, hogy egyszerre csak egy kirívó darab legyen a szettekben!

Plusz egy divattipp az edzéshez

Nemcsak a munkahelyre lehet összeválogatni a divatos outfiteket, hanem sportoláshoz is.  Akik igazán trendik szeretnének lenni, egymáshoz passzoló nadrágot és felsőt válasszanak. Vannak már előre összeállított szettek, de ha valaki saját maga szeretne variálni, mindenképp figyeljen a színekre. Férfiaknak a sötétkék, szürke, fekete és természetesen a fehér színek kombinációit javasoljuk. A hölgyek viszont bátran válasszanak egy-egy csillogó felsőt, amit szuperül variálhatnak egy egyszínű futónadrággal vagy melegítőalsóval is.

Ha te is megfogadtad, hogy idén elegánsabban fogsz öltözködni, de nem akarsz vagyonokat költeni, van megoldás! A Premier Outletben február végéig, akár 70%-os kedvezménnyel válogathatsz - többek között - az Adidas, a Nike, a Puma, a Helly Hansen, a Heavy Tools, a Columbia, a Levi’s, az Amnesia, a Cinque, a Mango, a Converse, a Desigual, a New Balance, a Superdry, a Högl, a Benetton, a Triumph, a Samsonite, a Gant és a Karl Lagerfeld üzletekben.

https://www.premieroutlet.hu/

A Premier Outletről

Magyarország legnagyobb outlet-központja 2004-ben nyitotta meg kapuit a Budapest közelében található Biatorbágyon. Az évente több mint 2 millió hazai és külföldi vásárlót vonzó Premier Outlet nem zsúfolt bevásárlóközpontként, hanem exkluzív bevásárló-faluként épül fel: a közel 90 üzlet 22 900 m2-es alapterületen helyezkedik el.

Az outlet-központban több száz prémium fashion, lifestyle és sportmárka kap helyet, amelyek az év minden napján állandó, 30-70%-os kedvezményeket kínálnak. A Premier Outlet ezen túl tágas üzlethelyiségekkel, nyitott passzázsokkal és frissítő, zöld környezettel várja a látogatókat, amelyek a kedvezmények mellett a legfőbb vonzerőt jelentik.

A 2019 tavaszán befejeződött fejlesztésekkel új korszak nyílt a kívül-belül újjászületett outlet-központ életében. Újabb luxusmárkák érkeztek, a tökéletes vásárlói élményt szem előtt tartva megújult a passzázs és a park, bővültek a pihenőhelyek, játszótér épült a legkisebbeknek, a főbejárat a buszmegállóval együtt a déli oldalra költözött, és az éttermi kínálat is hatalmas fejlődésen esett át. Immár az amerikai (Starbucks, Subway), az olasz (Vicino), a mexikói (Chimichanga), a magyar (Bodrogi Dupla Lecsó) és a francia (Le Petit Anna Bistro) gasztronómia ételei és italai közül lehet válogatni, vagy két üzlet között, egy kávét kortyolgatva megpihenni a négy évszakos, üvegtetővel fedett teraszon.

A Premier Outlet ad otthont továbbá az Aprópolisznak, a világ első Playmobil játszóvárosának, ahol a gyerekek életnagyságú Playmobil figurák között játszhatnak a tematikusan felépített világokban, miközben a szüleik az üzletek kedvezményei között válogatnak.

Kiemelten fontos, hogy a Premier Outlet mindig egyre többet nyújtson a vásárlóinak. Ezért évente többször szervez ingyenes családi rendezvényeket és tematikus heteket, illetve jótékonysági és társadalmilag fontos ügyek mellett is kiáll, amire a látogatóit is buzdítja.