Új, elbűvölő illat

2023. 25. 07., 7:04pm
Az illat, amely növeli a pozitív energiákat

 

A BOSS új korszaka továbbra is inspirál, hiszen mottója a „Be Your Own BOSS”, vagyis “Légy a saját főnököd”, rezonál a világban élő egyéniségekkel. A saját főnöködnek lenni annyit jelent, mint így élni: megtalálni a célodat, alakítani a sorsodat, és minden nap megírni a saját szabályaidat.

Az illat, mely növeli a pozitív energiákat

A BOSS nő erejét és pozitív energiáját ünnepelve, a márka bemutatja a BOSS ALIVE Parfum-öt. Ez a felemelő új illat hívogat, hogy élj úgy, akárcsak egy vezető, az által, hogy megteszed mindazt, ami téged leginkább éltet.

Egy elbűvölő tehetség

A BOSS ALIVE arca a Hollywood-i színésznő Emma Roberts, aki a főszereplője az új kampánynak, mely az illat bevezetésének jegyében készült. A ragyogóan mosolygó Emma gyönyörű megjelenése sugározza pozitív, szenvedélyes természetét, egyben optimista, energikus hangulatot teremt.

A pozitív kampány minden nőhöz kapcsolódik, akiket inspirál, hogy a saját főnökükké váljanak. Akik megtestesítik a női erőt a saját módjukon és minden napban megtalálják a pozitívumot.

Energetizáló illat

A bátor ámbrás-fás-virágos kompozíció a jázmin, bőr és vetiver jegyekkel lép fúzióba. A BOSS ALIVE Parfum hasonló az eredeti Eau de Parfum-höz, az elegáns Eau de Toilette-hez és a megnyerő Eau de Parfum Intense-hez a BOSS ALIVE illatcsaládban.

A meleg virágok pozitív energiát árasztanak és megerősítik a nőiességet, amíg a bőr-akkordok energikus ámbrás jegyekkel gazdagítják az illatot.  A vibráló, fás akkordok a magabiztosság és az erő lenyomatai.

Ékszerként öleli körbe az üveget az arany díszítés, amíg az élénkvörös szín a BOSS ALIVE nő még energikusabb szellemét foglalja magába.

Ez az ALIVE-illat negyedik kiadása, energizáló és élettel teli.  Továbbá a harmadik, melyet szintén Honorine Blanc és Marie Salamange parfümőrök alkottak.

A BOSS ALIVE parfümöket az erő és a pozitivitás inspirálta, mely minden olyan nőben lakozik, aki úgy él, akár saját főnöke.

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, webshopjaikban és a kiemelt magán parfümériákban

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.

Terméklinkek:

https://www.douglas.hu/p/hugo-boss-alive-parfum-1071902

https://www.marionnaud.hu/hugo-boss/alive/boss-alive-parfum/p/BP_0085566?varSel=0085566