Új csillag a divat egén

2018. 11. 05., 1:10pm
Milyen a dolce vita érzés a hétköznapokban, amikor a városi elegancia elérhető közelségbe kerül?

Milyen a dolce vita érzés a hétköznapokban, amikor a városi elegancia elérhető közelségbe kerül? Egy különleges divatbemutatón Hódi Pamela nagy bejelentést tett.

Saját divatmárkáját mutatta be, amit medoo-nak neveztek el.  A medoo nincs összeköttetésben a a #metoo kampánnyal. A szó tulajdonképpen Pamela saját hitvallását jelenti: csináld magad!” – kicsit erőltetett fordításban.

A modellek az olasz trendet követik, főként a luxus márkákat, de elérhető árban. Az anyagok szépek, jó minőségűek.

A fazonok a tizen- és huszon évesek világát követik, de olykor kortalanok. A megoldások érdekesek, figyelem felkeltőek, mint például a fehér ruha alul csillogó elasztikus dekorgumival,

vagy egy másik fehér ruha különleges szabás megoldással.

Az olasz csipkével díszített felső szexis, fehér, fekete és mogyorószínben is megtalálható. Természetesen az összes modell többféle színben készül.

Az alkotók: Czanik Balázs capoeira és aerobik oktatónak, Császár Enikő divattervezőnek, Hódi Pamelának és Szűcs Erikának, a Summer Shape szépségszalon vezetőjének. S, hogy mennyirre lesz fényes a divat egén Pamela csillaga, ezen a csapaton múlik.

Ez áll a honlapon: Városi elegancia elérhető közelségben. Célunk jól kombinálható darabokkal teljes öltözéket kinálni. Kényelmes viselet, válogatott exclusive olasz alapanyagokból. Széles választékot kínálunk a hétköznapokra, a magabiztos külsőhöz, akár egy sportos stílushoz, akár egy gyönyörű magassarkú cipőhöz.

A fazonok sokszínűsége és a különleges anyagok, mind arra hivatottak, hogy vásárlóink szépség és minőség iránti igényét maximálisan kielégítsék. Természetesen a sportosan elegáns fazonjaink között találhatóak lezserebb, és szűkebb darabok is. Szeretnénk átadni a divat iránt érzett szeretetünket, odafigyelve a legapróbb részletek tökéletességére, illetve olyan diszítő elemeket használva, amelyek magas minőséget képviselnek.

https://medoo.hu/ és https://www.facebook.com/Medooforyou

Summer Shape, Budapest V. ker., Alkotmány u. 21