Új csatlakozókkal bővült az alkalmazás

2023. 28. 09., 2:12pm
Az ÉnBudapestem applikációval bárki kedvezményesen járhat színházba, moziba és étterembe

 

by Szendi Horváth Éva

 

 

Újabb partnerekkel bővült az ÉnBudapestem applikáció. Már mindenki kedvezményesen válthat jegyet az Örkény Színházba, a Katona József Színházba, a Pesti Vigadóba és a Danubia Zenekar koncertjeire egyaránt.

Az applikáció felmutatásával a Corvin mozi mellett, a Puskin, a Tabán, a Toldi, a Kino, a Művész is 20% kedvezményt ad. De regisztrációnkkal a kulturális programok mellett a Csíki Söröző és Étteremben, a Molnár’s Kürtőskalácsnál és a Zwack Unicum Házban is engedmények várnak.

Az ÉnBudapestem applikáció célja, hogy mindenki újra felfedezze Budapestet! A fővárosi lakcímkártyával rendelkezők azonnal értesülhetnek az aktuális programokról és hírekről, emellett kedvezményesen élvezhetik a csatlakozó partnerek szolgáltatásait.

Egy-egy megjelölt előadásra az Örkény- és a Katona József Színház pénztárában az applikáció felmutatásával havi egyszer 10%-kal olcsóbban vásárolható belépőjegy. Az app felhasználóinak a fővárosi mozik és a Kertmozik 10 darab 20%-os árengedményt adnak. A Pesti Vigadó 10%-os kedvezményt ad programjaira, a Danubia Zenekar is 10%-ot enged a koncertjegyből. De ha valaki a városban csak egy italra vágyik, azt is megteheti. A Csíki Söröző és Étterem a Mechwart ligetnél végösszegből.15%-os kedvezményt ad. A Zwack Unicum Házba is érdemes ellátogatni, az ÉnBudapestem appal itt 20%-ot megspórolható.

A csatlakozó fővárosi intézmények sora is bővült. A Fővárosi Állat- és Növénykert a felnőttjegy árából  5%-ot elenged. A Budapest Várbusszal szintén érdemes egy városnéző túrára elmenni. Az érdeklődő még a kürtőskaláccsal is jól jár, ha azt a  Molnár’s Kürtőskalácstól vásárolja meg.

Az alkalmazás ingyenes, csupán egy fővárosi lakcímkártya kell, és a budapestiek máris élvezhetik a főváros változatos kulturális- és gasztro-élményeit!