Üdvözlünk az örökös napsütés világában!

2022. 31. 05., 10:39pm
Mi sem tesz magabiztosabbá, mint egy ragyogó, bronzos bőrszín. Az utóbbi időszak nehézségei után most egy kis ragyogást hoz ez életedbe.

 

Bemutatjuk azokat az elengedhetetlen Bondi önbarnító kellékeket, melyekkel igazi ausztrál barnaságot kölcsönözhetsz bőrödnek otthon is.

  1. lépés

Varázsolj magadnak nap csókolta ausztrál barnaságot a díjnyertes Önbarnító Habbal, melynek egyenletes eloszlatásában az Applikátor Kesztyű lesz segítségedre.

Ez a friss, kókuszillatú, aloe verával dúsított, könnyed formula olyan ragyogó, bronzos megjelenést kölcsönöz a bőrnek, mintha egy napot a Bondi strandon töltöttél volna.

A kesztyű - sajnos - nem kapaható a DM-ben, csak a Lovebrands.hu-n, de ott meg tudod vásárolni. A hab felviteléhez elengedhetetlen!

  1. lépés

A hosszan tartó barnaság érdekében használd a Gradual Fokozatos Önbarnító Tejet, ami aloe vera és E-vitamin tartalmának köszönhetően hozzájárul bőröd egészséges ragyogásához és bronzos színének fenntartásához.

Ragyogj egész évben a Bondi Sands önbarnító termékeivel! Ne felejtsd el velünk is megosztani csodás színed, taggelj minket vagy használd bátran a #bondisands #gifted hashtageket!

@bondisands

A világszerte kedvelt termékeket keresd a kiemelt üzletekben és online! Jelenleg a termékcsalád három tagja kapható kiskereskedelemben: egy világosabb és egy sötétebb tónusú hab a 10 napig tartó bronzos barnaságért, illetve egy önbarnítót tartalmazó testápoló a barnaság szinten tartásáért. A habok finom kókusz-, a testápoló ellenállhatatlan kakaóvajillattal varázsolja el használójukat.

A termékek prémium, felső árkategóriás besorolásúak, és az igazi ausztrál életérzés inspirálta őket.