Üdvözlünk a REVOX PLEX világában!

2022. 04. 03., 8:05pm
Ez az útmutató segít, hogy jobban megértsd az új márka hajmegkötő rendszerét. Megmutatja, hogyan segíthetnek a termékek hajkoronád újraélesztésében, hogy az újra élettel teli és ragyogóvá váljon

 

Igazán boldogok vagyunk, hogy ezen az izgalmas utazáson közösen indulhatunk el!

Azonban mielőtt belemerülünk a részletekbe, rövid bemutató a márkáról.

A csapatot a REVOX bőrápolási termékcsaládok sikere, de legfőképpen az a több millió pozitív eredmény inspirálta, melyeket termékek nyújtottak a világ minden táján. A tapasztalatokban és erőforrásokban bízva, 2019-ben ambiciózus projektbe kezdtek: egy professzionális hajápoló termékcsalád kifejlesztésébe. Ezáltal a csapat számos nagy tapasztalattal rendelkező technológussal, vegyésszel, és természetesen fodrász szakemberrel bővült a készítmények kifejlesztéséhez…

…Több száz beszállítót vizsgáltak át, hogy kiválasszák a lehető legjobb, kiváló minőségű összetevőket… …Sőt, arra kérték világszínvonalú csomagolóanyag szállítójukat, hogy tervezzen hozzá speciális palackokat, amivel tökéletes külsőt kapnak a termékek. …Számtalan tesztet végeztek önkénteseken otthon és a fodrászszalonokban, hogy tökéletesítsék a készítményeket… Jelenleg, két év kemény munka után, teljesen egyértelművé vált számukra, hogy termékeiket a fodrászok imádják. A REVOX PLEX termékcsalád 100%-ban magas minőségű, professzionális színvonalú eredményt biztosít szalon és otthoni használatra egyaránt. Cél a hajápolás forradalmasítása! Büszkék arra, hogy velük tartasz!

Elkötelezettség:

Teljes mértékben elkötelezettek az iránt, hogy hatékony, megfizethető, és széles körben elérhető hajápolási termékeket biztosítsanak mindenki számára.

Elvek:

Professzionális szintű minőség

Állatkísérlet mentes termékek

Színvédő hatás

A természet és a tudomány szimbiózisa

Csapat: -Nyitottság -Együttműködés -Professzionalizmus -Innováció

Cél : olyan professzionális minőségű és összetételű hajápolási termékek kínálása, melyek alkalmazása egyszerű és hatékony. Emellett elérhetőek mindenki számára nemtől és kortól függetlenül.

Kezdjünk bele, és nézzük meg, hogyan érhetsz el otthon meseszép hajkoronát!

Hogyan működik?

A REVOX PLEX készítmények biztosítják:

Hidratáló hatóanyagok a haj rugalmassága és erőssége biztosítása érdekében

Haj-azonos fehérje a haj belülről történő helyreállításához

Az egészséges, rugalmas, károsodásmentes hajhoz elengedhetetlen a nedvesség és a fehérje egyensúlya.

HAJ: túlzottan igénybevett, törékeny, száraz, rugalmatlan

MÉLY ERŐSÍTŐ HATÓANYAGOK: Nedvesség- és fehérjetartalom egyensúlya, Védőrétegek, Mélyreható helyreállítás

EREDMÉNY: UV-védelem, Meleg levegős/ forrófejes hajformázó eszközöktől való védelem, Lezárja a kutikulát

„A Revox PLEX “ módszer

A természeti erőforrások kihasználása, innovatív módokon történő felhasználása, és élvonalbeli innovációkkal való kombinálása az, ami termékeik sikerét nyújtja a szépségiparban.

A természet ereje

Természetes összetevők professzionális készítményekhez: Vegán olajok és vajak, melyek segítenek helyreállítani a haj erejét és fényét. Az erős hajnak hidratálása és táplálásra van szüksége. Ami a természet ajándékait illeti, a készítményeiket számos hajszerkezet helyreállító összetevővel gazdagították. Az Omega-3, Omega-6, és Omega-9 zsírsavak csak úgy, mint számos vitamin és fitonutriens, a magokból és diófélékből származó hidegen sajtolt olajok széles körben híresek arról, hogy a haj számára előnyösek.

Hatásaik között szerepel: a mélyhidratálás és táplálás, az antioxidáns védelem, a pótlólagos fehérjevesztés, valamint a hajnövekedés és a hajhullás kontrollálása. Segítenek újjáépíteni és helyreállítani a hajat, behatolnak a hajszerkezetbe a mélyreható hatás érdekében. Védenek az UV-károsodástól, a hőtől és más környezeti és mechanikai agresszív tényezőktől is. Intenzíven táplálják a hajat, és kisimítják a kutikula sejteket a haj megerősödése és kondicionálása érdekében.

A tudomány ereje

Az egészséges haj tudománya: egyensúlyt igényel a nedvesség- és fehérjetartalom között. Az öregedés gátló bőrápolási koncepció mára beépült a hajápolásba is. A kutatások szerint a nedvesség és a fehérje azok tényezők, amelyek jelentős szerepet játszanak a haj egészségében és megjelenésében. A legfontosabb kationos hajkondicionáló hatóanyagok, mint például a kollagén, beépülnek a modern hajápolási termékekbe, mivel képesek behatolni a haj szerkezetébe és filmréteget alkotni köré. Ezáltal pedig mélyhidratálást és táplálást nyújtanak, miközben erősítik szerkezetét és fényét. A haj azonos fehérje fokozza a hajszilárdságot és csökkenti a töredezést.

Végre, a hajápolás is dekódolva!

Termékcsalád a haj helyreállításához és védelméhez, szalon- és otthoni használatra egyaránt, a hosszantartó eredmény érdekében.

Az első 2 lépés kizárólag szalonhasználatra lett kifejlesztve, ezért jelenleg nem elérhetőek kiskereskedelmi forgalomban.

3.lépés: HAIR PERFECTING TREATMENT - HAJTÖKÉLETESÍTŐ KEZELÉS

Mi ez: A REVOX PLEX HAIR PERFECTING TREATMENT a REVOX PLEX hajújjáépítő rutin 3. lépése. Ez a koncentrált, professzionális termék a sérült és festett haj belülről kifelé történő feltöltésére lett kifejlesztve. A kondicionáló termékekkel ellentétben helyreállítja a hajszálak kötéseit, javítja a textúrát, és védi a hajat a töredezéstől. A haj erősebb, ragyogóbb és selymesebb lesz már az első használat után. Színvédő hatású, és minden hajtípus számára előnyös.

4.lépés: BOND CARE SHAMPOO - HAJERŐSÍTŐ SAMPON

Mi ez: A REVOX PLEX BOND CARE SHAMPOO a REVOX PLEX hajújjáépítő rutin 4. lépése. Ez a professzionális szintű sampon mélyhidratálásra, bozontos, sérült vagy festett haj javítására és az optimális nedvességtartalom fenntartására lett kifejlesztve. Gyengéden távolítja el a kosz - és olajmaradványokat a hajból és a fejbőrről, támogatva az erősebb és egészségesebb megjelenést. Segít csökkenteni a szálló hajszálakat, és kibogozni a hajvégeket. A haj selymesebbé, simábbá, és könnyebben kezelhetővé válik minden használattal. Színvédő hatású, és minden hajtípus számára előnyös.

5.lépés: BOND CARE CONDITIONER - HAJERŐSÍTŐ BALZSAM

Mi ez: A REVOX PLEX BOND CARE CONDITIONER a REVOX PLEX hajújjáépítő rutin 5. lépése. Ez a megújító hatású kondicionáló mélyen hidratálja és táplálja a hajszálakat és alaposan feltölti a sérült, festett hajat. Védi a hajszerkezetet a káros külső hatásoktól, miközben segít eltávolítani a töredezést és a bozontos megjelenést hajból. A termék erősíti a hajszínt, valamint luxusragyogást és megjelenést nyújt a haj számára, annak elnehezítése nélkül. A haj ragyogóbbá, selymesebbé és egészségesebbé válik minden használat után. Színvédő hatású, és minden hajtípus számára előnyös.

6.lépés: BOND SMOOTHING CRÈME - HAJSIMÍTÓ KRÉM

Mi ez : A REVOX PLEX BOND SMOOTHING CRÈME a REVOX PLEX hajújjáépítő rutin 6. lépése. Ez a koncentrált hajban hagyható krém javítja a sérült hajat, miközben védi a káros külső tényezőktől a szalonhatású sima és fényes végeredmény érdekében. Hajformázó eszközök előtt használva csökkenti a szárítási időt. Beszárított loknikon használva tartósabbá és hidratálttá teszi őket, erősíti a rugalmasságukat. A haj érezhetően és láthatóan simább és selymesebb lesz már az első használat után. Színvédő hatású, és minden hajtípus számára előnyös.

7.lépés: BOND REPAIRING OIL - HAJVÉGÁPOLÓ OLAJ

Mi ez: A REVOX PLEX BOND REPAIRING OIL a REVOX PLEX hajújjáépítő rutin 7. lépése. Ez a koncentrált, mégis könnyed olaj megadja a hajnak a végső, szalonszerű, luxus selymes megjelenést. Helyreállítja a sérült hajszerkezetet, csökkenti a további sérülések és töredezett végek kialakulásának kockázatát, és minimalizálja a bolyhosodást a haj elnehezítése nélkül. Az olaj kiemeli a festett hajszín élénk színét, és növeli a sérült haj életteli ragyogását. A hajszálak megerősítésével és védelmével csökkenti a gubancokat és a haj könnyebben kezelhetővé válik. Hajformázás előtti használata védelmet nyújt a meleg levegős és formázó eszközök ellen, hozzájárulva a biztonságosabb és hatékonyabb beszárításhoz. Színvédő hatású és minden hajtípus számára előnyös.

Az 1. és 2. lépés kizárólag szalonhasználatra javasolt, kiskereskedelmi forgalomban nem elérhető. A 3-7. lépések a Lovebrands.hu webshopon elérhetőek 2022. március 1-től.

Az új almárka a REVOX PLEX, melyet a PLEX hajápolási rutinok ihlettek, ami mostanra globális trenddé vált. Az almárka vegán és álltakísérlet mentes, hűen a Revox JUST vonalhoz.