Two Steps from Hell

2023. 19. 09., 8:20pm
Thomas Bergersen & Nick Phoenix Arénakoncert Budapesten

 

credit: Frank Embacher 

Kihagyhatatlan! Ez a 2023-as év legnagyobb epikus zenei eseménye!
Szeptember 27-én 20:00 órától a Papp László Budapest Sportarénában  lesznek  hallhatóak Thomas Bergersen és Nick Phoenix kiváló egyedi kompozíciói.

credit: Frank Embacher 

A világhírű zeneszerzők együttműködése által indult el a Two Steps from Hell formáció, amely - többek közt - olyan filmek előzeteseinek (trailer) zenéit is jegyzi, mint a Harry Potter, A Karib-tenger kalózai vagy Star trek. Most először lépnek fel Magyarországon.
A zenekar újra értelmezi a zenekari játékot: fiatal, izgalmas és egyben innovatív. Különböző zenei témák egész arzenálja bontakozik ki, olykor kelta beütéssel tarkítva, rock és metál hangzásokkal vagy filmes dallamokkal.

credit: Frank Embacher 

Egyedülálló zenekaruk és kórusuk mellett a dalokat maguk a világhírű alkotóik kísérik: Thomas Bergersen és Nick Phoenix zeneszerzők, akik zongorán, hegedűn, illetve ütőhangszereken játszva színesítik a showt.

credit: Frank Embacher 

Az előadás erőteljes, felemelő zenével és szenvedéllyel borzolja fel mesterien az érzelmeket, és olyan fantáziavilágokba kalauzol el, ahol bármi megtörténhet.
Videó: https://www.youtube.com/watch?v=LCxaRdmG6rA
"Szeretjük a spontán dolgokat. A magyar közönségnek üzenem: “We Will Rock You”." - Nick Phoenix
"Budapest egy hihetetlenül szép város, és már sokszor bejártam. Több hegedűt is vettem ott, és vannak barátaim is a városban. Nagy öröm lesz olyan történelmi és gyönyörű városban játszani, ahol annyi kultúra és annyi fantasztikus ember található!" - Thomas Bergens

credit: Dita Vollmond

A Two Steps From Hell zenéje mindenki számára ismerős, pláne aki szereti a filmeket, sporteseményeket néz a tévében, filmelőzeteseket néz, videojátékokkal játszik, rádióreklámokat hallgat, olimpiát néz, vagy csak videókat böngész a YouTube-on, Instagramon vagy TikTokon.